Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saga

"Bourneovo naslijeđe" prvog vikenda zaradio 38 milijuna dolara

Bourneovo naslijeđe
arhiva
15.08.2012.
u 14:06

posljednji nastavak diže napetost i otkriva mračniji sloj intrige, dublju mitologiju i novog heroja koji se mora boriti za život. Gledatelji će otkriti što je to naslijeđe...

Četvrti nastavak špijunskog serijala, Bourneovo naslijeđe, koji predstavlja novog heroja, ovog se vikenda počeo prikazivati u Americi i odmah je postao najgledaniji film vikenda sa zaradom od 38,1 milijun dolara. Autor priča serijala Bourne, Tony Gilroy, predvodi novo poglavlje iznimno popularnog špijunskog serijala koji je od prikazivanja u kinima donio gotovo milijardu dolara zarade.

Razrađujući Bourneov svemir kojeg je stvorio Robert Ludlum, scenarist i redatelj širi sagu originalnom pričom o velikoj konspiraciji. Prije 12 godina gledateljima je predstavljen Jason Bourne koji je bez svijesti izvučen iz Mediterana. Kroz tri filma pratili su njegova nastojanja da preživi i otkrije vlastiti identitet.  Lovila ga je CIA. otkrivšiprogram Treadstone i Bourneove specijalne vještine i sposobnosti. I iako se činilo da je na kraju trećeg filma priča gotova, posljednji nastavak diže napetost i otkriva mračniji sloj intrige, dublju mitologiju i novog heroja koji se mora boriti za život. Gledatelji će otkriti što je to naslijeđe... Glavna uloga pripala je Jeremy Renner.

 U domaća kina stiže 30. kolovoza.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:11 16.08.2012.

dosadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije