Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Leko:

Boris Buzančić obilježio je umjetnost i ostat će izvor nadahnuća u glumištu

Boris Buzančić
10.10.2014.
u 13:59

U želji da gospodin Boris Buzančić i budućim generacijama bude izvor nadahnuća kako u glumištu tako i u stvarnom životu poštovanoj obitelji upućujem izraze iskrene sućuti u ime Hrvatskog sabora i u moje osobno ime. napisao je u pisanom priopćenju

U povodu smrti prvog zagrebačkog gradonačelnika u samostalnoj Hrvatskoj, zastupnika u Hrvatskom saboru i uglednog hrvatskog glumca Borisa Buzančića predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko uputio je izraze sućuti njegovoj obitelji:

"S dubokim žaljenjem sam primio vijest da je preminuo prvi zagrebački gradonačelnik u samostalnoj Hrvatskoj, saborski zastupnik i ugledni hrvatski Hrvatska se njegovim odlaskom nažalost oprašta od jednog od vodećih i cijenjenih hrvatskih glumaca koji je svojim ulogama u kazalištu i na filmu trajno obilježio hrvatsku glumačku umjetnost. Kao istinski domoljub i uvjereni demokrat svoja je životna uvjerenja slijedio i u obnašanju dužnosti prvog gradonačelnika Zagreba u samostalnoj hrvatskoj državi i kao saborski zastupnik. 

U želji da gospodin Boris Buzančić i budućim generacijama bude izvor nadahnuća kako u glumištu tako i u stvarnom životu poštovanoj obitelji upućujem izraze iskrene sućuti u ime Hrvatskog sabora i u moje osobno ime.“

>> Umro prvi gradonačelnik Zagreba u samostalnoj Hrvatskoj Boris Buzančić

>> Preminula Ana Karić, diva hrvatskog glumišta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije