Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prokletstvo 25. nastavka

Bond tone sve dublje u probleme

daniel craig
Foto: Jack Hill/News Syndication/PIXSELL
06.09.2018.
u 09:26

Najnoviji film o agentu 007 trebao bi se snimati i na hrvatskoj obali, ali više nitko ne zna kada

Kada će biti završen 25. film o Jamesu Bondu, sasvim sigurno ne zna ni sama Barbara Broccoli, producentica serijala o agentu 007. Jer, od režiranja je odustao, ili mu je otkazano, Danny Boyle, i to, prema svim informacijama koje kolaju mrežama, zbog neslaganja pri izboru glavnog negativca.

To je trebao biti poljski glumac Tomasz Kot kojega smo nedavno mogli gledati u filmu “Hladni rat”, pomaknutoj priči o ljubavi, poljskog oskarovca Pawela Pawlikowskog. Ne bismo imali ništa protiv Kota, koji je u tom filmu bio sasvim solidan, no nešto je za reći imao i Daniel Craig koji se, prema dosta informacija, jako angažira oko svega jer želi da njegov vjerojatno posljednji Bond bude sasvim prema njegovu ukusu.

Djevojke je birao Craig?

Nije nemoguće da je tako jer pojavila se i priča da je Craig do sada odabirao sve Bondove djevojke za filmove u kojima je glumio tajnu uzdanicu Njezina Veličanstva. Pa se pojavio trač da je Craig htio da Bond umre na kraju posljednjeg nastavka u kojem glumi, što velikom obožavatelju tajnog agenta Boyleu nije padalo na pamet. Jasno, nije ni Boyle baš bilo tko pa je sve propalo i mora ispočetka.

Jer, ekipu je napustio i scenarist John Hodge, a novo je rješenje redatelj Jean-Marc Vallee čije smo “Oštre rezove” s Amy Adams gledali nedavno na HBO-u, a u opusu ima i “Dobre dilere iz Dallasa”, dok bi novi scenarij trebao napisati Edgar Wright koji je napisao sjajnog “Vozača”. Dakle, novi Bond nije se ni počeo snimati, a već ima dva redatelja, dva scenarista, prema nekima će imati i dva scenarija jer je navodno Hodge već napisao dobar dio tog nesretnog 25. dijela. Priča se jednim dobrim dijelom tiče i nas, jer najavljivano je prošle godine da će se novi film o tajnom agentu 007 snimati i na lokacijama na našoj obali. Kako stvari stoje, nitko u ovom trenutku ne može tvrditi da će tako i biti.

Niže nove angažmane

Datum će sasvim sigurno biti neki u 2020. godini jer je Daniel Craig u međuvremenu prihvatio snimanje novog filma Riana Johnsona koji je režirao “Ratove zvijezda: Posljednjeg Jedija”.

Radit će novu trilogiju tog kultnog serijala, a potpisuje i nekoliko epizoda kultne serije “Breaking Bad”. U filmu nazvanom “Knives Out” neovisne produkcije Craig će glumiti detektiva, a Johnson uz režiju potpisuje i scenarij. Tko zna, možda uloga detektiva Craiga malo i prosvijetli pa konačno otkrije što točno želi od svojeg posljednjeg Bonda.

>> Što se događa s Burakom Özçivitom?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije