Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka priča
Povratak na članak

Boce

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 1

SM
stari_mačak
17:33 09.04.2017.

Loše, loše, loše. Koja revolucionarna ideja: pisati o razmišljanju jednog sakupljača boca pored toliko tisuća njih... U čemu je poanta, što nam je pisac ovog teksta novog želio priopćiti? Zar samo patetično: “Tata, hlačice su mi okraćale; tatice, cipelice su mi pretijesne…” Sve u svemu, ovo je na razini pučkoškolskog sastavka. Jedino je anegdotalno poklapajuće to da autor nakon epskog spjeva „Put u hrvatski raj“ i „Stigla je sloboda“ nalazi osobno otriježnjenje - od raja i slobode ni traga. No, čak ni to nije njegova "krivica", tako nam je svima jednostavno pao grah :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.