Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EEFA

Bobo Jelčić osvojio nagradu za filmski projekt "Obrana i zaštita"

Bobo Jelčić
Pixsell
10.12.2010.
u 15:11

Projekt će, uz ostale nagrađene, biti predstavljen na marketu filmskog festivala u Berlinu

Projekt dugometražnoga igranog filma "Obrana i zaštita" autora Bobe Jelčića u produkciji Spiritus Movensa proglašen je jednim od tri najbolja dugometražna projekta na upravo završenoj radionici East European Film Alliancea u Talinu.

To je dobra vijest za hrvatski film, jer EEFA Training Network 2010. najboljim projektima osigurava predstavljanje na marketu Berlinskoga filmskog festivala, jednom od najvećih filmskih marketa u svijetu, gdje se dogovaraju brojne suradnje i pronalaze strani koproducenti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije