Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"i contain multitudes"

Bob Dylan snima punom parom, izbacio još jednu pjesmu iznenađenja

File photo of U.S. musician Bob Dylan performing during on day 2 of The Hop Festival in Paddock Wood U.S. musician Bob Dylan performs during on day 2 of The Hop Festival in Paddock Wood, Kent on June 30th 2012. REUTERS/Ki Price/File photo     TPX IMAGES O
Foto: Reuters
17.04.2020.
u 12:42

Slavni kantautor Bob Dylan nakon 8 godina ponovno je počeo snimati autorske pjesme, a najnovija zove se "I Contain Multitudes".

Nakon što je prošlog mjeseca objavio svoju prvu autorsku pjesmu u osam godina koja je odmah zasjela na prvo mjesto Billboardove top ljestvice, Bob Dylan iznenadio nas je još jednim hitom, što su mnogi protumačili kao znak nadolazećeg albuma. 

Pjesma "I Contain Multitudes" sa svoje 4 i pol minute ipak je kraća od prethodne "Murder Most Foul", koja je dugačka čak 17 minuta, a opisana je kao delikatna balada s minimalnim aranžmanom. Sadrži brojne kulturne reference, pa tako Dylan pjeva “I’m just like Anne Frank/Like Indiana Jones/And them British bad boys the Rolling Stones", a poziva se i na lik i djelo Edgara Allana Poea, Williama Blakea, Davida Bowieja...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije