Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bryan adams

Bijesni pjevač u rasističkom ispadu: 'Pohlepni gadovi, jedači šišmiša, hvala vam'

Foto: Michele Nucci/IPA/PIXSELL
12.05.2020.
u 10:43

Bryan Adams šokirao je obožavatelje rasističkim ispadom na društvenim mrežama u kojem je za pandemiju okrivio "pohlepne gadove i jedače šišmiša".

Slavni kanadski pjevač Bryan Adams na Instagramu i Twitteru objavio je video u kojem svira svoju hit pjesmu "Cuts Like a Knife". U bijesnom opisu videa požalio se na otkazane gaže i koncerte, za to okrivivši zloglasne kineske tržnice na kojima se prodaju šišmiši i druge životinje od kojih se vjeruje da je potekao koronavirus. 

Njegov ljutiti monolog šokirao je obožavatelje, koji ga na društvenim mrežama sada optužuju za rasizam i razočarani govore kako im je sada jasno da sve što radi, radi zbog novca. U međuvremenu, objavu je izbrisao s Twittera, no ostala je na njegovom Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUTS LIKE A KNIFE. A song by me. Tonight was supposed to be the beginning of a tenancy of gigs at the @royalalberthall, but thanks to some fucking bat eating, wet market animal selling, virus making greedy bastards, the whole world is now on hold, not to mention the thousands that have suffered or died from this virus. My message to them other than “thanks a fucking lot” is go vegan. To all the people missing out on our shows, I wish I could be there more than you know. It’s been great hanging out in isolation with my children and family, but I miss my other family, my band, my crew and my fans. Take care of yourselves and hope we can get the show on the road again soon. I’ll be performing a snippet from each album we were supposed to perform for the next few days. X❤️ #songsfromisolation #covid_19 #banwetmarkets #selfisolation #bryanadamscutslikeaknife #govegan🌱

Objavu dijeli Bryan Adams (@bryanadams)

"Večeras sam trebao započeti s gažama u Royal Albert Hallu, ali zahvaljujući nekim je*enim jedačima šišmiša koji prodaju životinje na mokrim tržnicama, tim pohlepnim gadovima koji su napravili virus, cijeli svijet je sada na čekanju, a da ne spominjem tisuće koje pate ili su umrli od ovog virusa. Moja poruka njima osim "je*eno vam hvala" je - postanite vegani" napisao je Bryan Adams i dodao kako će svakog dana objaviti po nešto sa svakog albuma koji je trebao svirati u idućih nekoliko dana. 

Ključne riječi

Komentara 9

MA
marcel
11:43 12.05.2020.

šta je tu rasističko? Jel jedu pse i mačke, jedu. Jel to civilizirano, nije, i sami su rekli da će zabranit.

KM
Kmicanakreku
11:43 12.05.2020.

Kaj je i rasizam ukazati na cinjenicu da je kineska komunisticka partija izvrsila genocid nad Tibetom, nad pripadnicima Falun Gonga i Ughyar muslimanima? Sada su jos i ovaj virus prosirili po cijelom svijetu a nasi mediji ih stite. Nitko nene krivi Kineski narod vec kinesku komunisticku partiju.

Avatar Warded
Warded
12:15 12.05.2020.

Dakle, kritika žderonjama i prodavačima "egzotičnih" životinja, a i ostalih, je rasizam?! Gdje je ovaj Vrli novi svijet došao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije