Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Beogradski bend Kanda kodža i Nebojša u Teatru &TD

26.11.2008.
u 14:33

U petak će u zagrebačkom Teatru &TD nastupiti beogradski bend Kanda kodža i Nebojša, koji će promovirati novi album "Deveti život". Koncert će početi u 22 sata, a ulaz će biti otvoren od 21 sat. Ulaznice po cijeni od 60 kuna (na dan koncerta 75 kuna) mogu se kupiti u Kingston shopu i Multimedijalnom centru Mama.

KKN je beogradski bend koji je svoj kultni status stekao prvenstveno sjajnim koncertnim nastupima i antologijskim albumima. Drugi zagrebački nastup iskoristit će za promociju svog novog, petog albuma „Deveti život“, koji je u izdanju PGP-RTS izašao sredinom listopada.

Članovi KKN su bili prisutni u filmovima i kazališnim predstavama, soundtracku filma Munje, stvarali rock opere...Disciplina Kitchme, Neočekivana sila koja se iznenda pojavljuje i rešava stvar, Eyesburn, Fake Madonna's Underwear samo su neki od bendova koji su podijelili članove ili surađivali s KKN. U &TD-u će se predstaviti u sadašnjem sastavu: Oliver Nektarijević – glas, Vladan Rajović - bubanj, Nenad Pejović - gitara, Janko Mostarlić – gitara i Branislav Dragović – bas.

(mp)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije