Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna ideja

BBC predlaže drastičan plan: glumci i filmska ekipa živjet će skupa u karanteni

Foto: IMDb
01.05.2020.
u 14:42

Ako se stroge mjere karantene u Velikoj Britaniji produže, BBC razmatra ideju da glumačka postava i ostatak filmske ekipe serija žive zajedno u karanteni kako bi mogli nastaviti snimanja.

Britanska mreža BBC zaustavila je sve nove produkcije sredinom ožujka zbog mjera za sprječavanje širenja koronavirusa u Velikoj Britaniji. Iako će do popuštanja mjera vjerojatno doći tijekom ovog mjeseca, iz BBC-a zabrinuti su zbog mogućeg nedostatka programa ako se karantena produži. 

No, producent Piers Wenger tijekom virtualne rasprave na Edinburškom televizijskom festivalu spomenuo je da BBC u razmatra drastičan plan rada - čitave filmske ekipe i glumačke postave bit će stavljeni zajedno u karantenu kako bi se snimanja mogla nastaviti uz smanjene zdravstvene rizike. Zahtijevati od velikih televizijskih zvijezda da praktički žive na setu bit će skupo, rekao je Wenger, ali to je možda i jedini način da se snime nove TV serije.  

Za sada, BBC je smanjio broj epizoda TV serija koje se emitiraju na tjednoj bazi, kako bi ih mogli razvući i popuniti eventualne rupe u programu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar MichelleOU98
MichelleOU98
23:09 04.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆­b

ME
medvedgrad
22:59 01.05.2020.

I kako se zove serija? O Boze "novinara"...

Avatar NancyUI75
NancyUI75
22:55 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije