Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

'Bambi' - vječni obiteljski klasik u nezaboravnom izdanju!

Bambi (1)
Foto:
1/10
PR
Autor
PR članak
23.02.2011.
u 16:45

Iako će se DVD i Blu-ray izdanje klasika 'Bambi' u prodaji u dućanima pojaviti 28. veljače, vi ga već danas možete prednaručiti na web shopu dajpet.com

Od 28. veljače Hrvatska će napokon dobiti DVD i Blu-ray proizvod kakav zaslužuje – jedan od najboljih, najpoznatijih i najomiljenijih animiranih klasika svih vremena dolazi nam u spektakularnom dijamantnom izdanju! Radi se, naravno, o animiranom hitu 'Bambi'

Divota, glazba i raskoš jedne od najvećih Disneyjevih uspješnica oživljava u jedinstvenom, digitalnom obnovljenom izdanju. 'Bambi', Walt Disneyjeva omiljena svevremenska priča, oduševit će novu generaciju poklonika svojom prekrasnom animacijom od koje zastaje dah, uzvišenom glazbom i likovima koji će vas dirnuti u srce: Bambi, lane velikih očiju, njegov zaigrani pratitelj Lupko, dražesni tvor Cvjetić i mudra prijateljica Sova.

Predstavljen u novom, nikad prije viđenom pakiranju, dijamantno izdanje 'Bambi' ne sadrži samo film, već je prepun posebnih dodataka od kojih svakako treba izdvojiti prilog 'Kako su nastajale Waltove priče' koji će nas dublje uvesti u svijet ovog vječnog klasika, a oni najmlađi moći će se pobliže upoznati sa svim Bambijevim šumskim prijateljima uz pomoć Disneypedije.

Posebna poslastica za one najzahtjevnije je prekrasno dvostruko pakiranje koje sadrži Blu-ray + DVD izdanje filma. Za razliku od običnog DVD izdanja, dvostruko izdanje će osim navedenih posebnih dodataka sadržavati i nikad prije viđene izbačene scene iz filma, nedavno otkrivenu izbačenu pjesmu, prilog 'Na sastancima s Waltom Disneyjem', igru 'Disneyjeva velika knjiga znanja', interaktivne Blu-ray galerije i još mnogo toga!

Nesumnjivo je da je Walt Disneyjev 'Bambi' animirani doživljaj koji niti jedna obitelj nikada neće zaboraviti!

Iako će se DVD i Blu-ray izdanje klasika 'Bambi' u prodaji u dućanima pojaviti 28. veljače, vi ga već danas možete prednaručiti na web shopu dajpet.com uz posebnu ponudu – prednarudžbom Blu-ray ili DVD izdanja Bambi ostvarujete -30% na dijamantno izdanje 'Snjeguljica i sedam patuljaka' na Blu-rayju ili DVD-u!

Ne zaboravite - ovo je zadnja prilika da uhvatite dijamantno izdanje 'Snjeguljica i sedam patuljaka' prije nego se povuče iz prodaje na čak 7 godina!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?