Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada

Babushke osvojile Merit Award na natječaju Hiiibrand 2010

Dizajn pakovine vina
Babushke
05.05.2011.
u 11:49

Tri mlade dizajnerice iz Hrvatske pod imenom Babushke kreirale su najbolji dizajn pakiranja vina, a Hiiibrand 2010 dodijelio im je nagradu za najbolji logotip

Hrvatske grafičke dizajnerice iz kreativnog tima Babushke, Tina Bauer, Marija Juza i Gordana Pavlek, osvojile su Merit Award na Kineskom međunarodnom natječaju za dizajn logotipa Hiiibrand 2010.

Između 164 logotipova iz profesionalne kategorije koji su odabrani za finale natječaja, stručni žiri dodijelio je nagradu za najbolji dizajn pakiranja vina trima djevojkama iz Hrvatske. Ilustracija vrpce koja prati te djelomično definira formu vinske boce najbolji je logotip od ukupno 4136 prijava iz cijelog svijeta. Znak sugerira otvorenost prema novim rješenjima, novim konturama, kako boce tako i same etikete.

Nagrađeni rad bit će objavljen u kineskom časopisu New Graphic. Babushke su ostvarile i brojna domaća postignuća; 2007. su osvojile nagradu Cro Pak Godine na Nacionalnom festivalu ambalaže i tiskarstva, a prošle godine osvojile su prvu nagradu u Ludbregu na natječaju za vizualni identitet antičkog arheološkog nalazišta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije