Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oris kuća arhitekture

Arhitekt Novog Zagreba Vinko Uhlik pokazuje nam svoje slike

04.11.2020.
u 10:17

U četvrtak 5. studenog u 18 sati u Oris Kući arhitekture otvara se izložba arhitekta i slikara Vinka Uhlika.

U četvrtak 5. studenog u 18 sati u Oris Kući arhitekture otvara se izložba arhitekta i slikara Vinka Uhlika pod nazivom “Uz ostalo i...... slikam”. Izložba je to znakovita naziva jer Uhlik je prije svega poznat kao jedan od ključnih arhitekata Novog Zagreba.

Ciklus od pedesetak slika, od kojih se ovom prilikom predstavlja dvadesetak iz temata zlarinskih obala i jedrenjaka (nastalih od ljeta 1983. do 1998.), izveden je tzv. vodenim slikarskim tehnikama, uglavnom akvarelom, ali i temperom i gvašem ili njihovim kombinacijama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije