Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ujak Sem i bosanski san

Arheolog-muljator i famozne “bosanske piramide” u Dokukinu

unclesam
26.11.2009.
u 15:30

Mediteranski filmski festival iz Širokog Brijega s filmom “Ujak Sem i bosanski san” danas gostuje u zagrebačkom Dokukinu. Radi se o nagrađivanom satiričnom dokumentarcu redateljice Chaire Brambille.

Mediteranski filmski festival iz Širokog Brijega s filmom “Ujak Sem i bosanski san” danas gostuje u zagrebačkom Dokukinu. Radi se o nagrađivanom satiričnom dokumentarcu redateljice Chaire Brambille o amaterskom arheologu Semiru Osmanagiću i njegovim pokušajima da dokaže postojanje piramida u Bosni. Senzacionalno “otkriće” ulijeva nove nade stanovnicima Visokog, koji sve ozbiljnije prihvaćaju “piramide” kao put u bolju budućnost sela.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
demokršćanin
16:42 26.11.2009.

ENERGIJA IZ PIRAMIDA! Možda će se \"energija\" akumulirana u unutrašnjosti \"bosanskih piramida\" moći iskoristiti za rješenje opstanka teritorija BiH, kada to već ne mogu,ne znaju ili ne će svjetski čelnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije