Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snima se novi hrvatski film

Antonio Nuić i "Srce mesara"

Bojan Navojec i Antonio Nuić na snimanju
arhiva Propeler
28.11.2013.
u 16:20

Boro Bura, kako ga zovu prijatelji, je iz bogate je mesarske obitelji, a Jana je iz klasične građanske obitelji

U produkciji Propeler Filma u Zagrebu je započelo snimanje novog dugometražnog filma Antonija Nuića, ‘Srce mesara’. Priča je to o Borisu Buriću. On je trubač alternativnog jazz benda koji se treba oženiti Janom Krajač, psihologinjom. Boro Bura kako ga zovu prijatelji, iz bogate je mesarske obitelji, a Jana je iz klasične građanske obitelji. Organizaciju svadbe na sebe je preuzeo Zdravko, Burin otac, koji želi oženiti sina kako priliči tradiciji i običajima.

U naslovnim su ulogama Bojan Navojec i Iva Babić dok ostale uloge tumače Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović i Filip Križan. Producent filma je Boris T. Matić, direktor fotografije Radislav Jovanov Gonzo; autor glazbe je Hrvoje Štefotić dok scenografiju potpisuje Nedjeljko Mikac. Koproducenti filma su Staragara iz Slovenije, Artikulacija Production iz Crne Gore i Hrvatska radiotelevizija. Snimanje će se odvijati na različitim lokacijama u Zagrebu, a završetak prve faze snimanja planiran je za kraj prosinca.

Film ‘Srce mesara’ financiran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra, Filmskog centra Slovenije i Ministarstva kulture Crne Gore te Programa MEDIA Europske unije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije