Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lado na Jadranu

Ansambl Lado počinje Jadransku turneju nastupom u Opatiji

lado
arhivska slika
02.07.2010.
u 12:29

Ansambl Lado 15. srpnja kreće na tradicionalnu Jadransku turneju. Prvi će koncert biti na ljetnoj pozornici u Opatiji, a slijede Nin, Međugorje, Dubrovnik, Makarska, Zagvozd i Umag. Na Dubrovačkim ljetnim igrama Lado ima dva nastupa.

Tradicionalnu Jadransku turneju ansambl Lado počinje 15. srpnja u Opatiji gdje će nastupiti na ljetnoj pozornici. Slijede Nin i nastup u etnoselu u Međugorju 17. srpnja. U sklopu Dubrovačkih ljetnih igara Lado nastupa 19. srpnja i to u Kneževu dvoru gdje će izvesti vokalno-instrumentalni program. Dan poslije na tvrđavi Revelin izvest će plesni program, u kojem će biti i valpovačko kolo, zagorski drmešari, lički plesovi i međimurska pisana nedelja.

Nakon Dubrovnika, Lado će 21. nastupiti u Makarskoj, 22. u Zagvozdu, a turneju će završiti 25. srpnja nastupom u Umagu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije