Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lado u Njemačkoj

Ansambl Lado na najvećem etno festivalu u Njemačkoj

ansambl lado
zeljko lukunic/pixsell
02.07.2013.
u 13:33

Na najvećem njemačkom folklornom i etno festivalu u Rudolstadtu od petka do nedjelje nastupiti će i ansambl Lado. Održati će tri koncerta, a nastupiti će i na završnoj svečanosti festivala kojeg je lani posjetilo 85.000 ljudi

Najveći njemački folklorni i etnofestival iz Rudolstadta, koji je lani u tri dana posjetilo 85.000 posjetitelja, ove će godine ugostiti i ansambl Lado. Članovi jedinog profesionalnog našeg folklornog ansambla održat će dva cjelovečernja plesna nastupa, jedan vokalno-instrumentalni koncert te će petnaestominutnim nastupom sudjelovati i na završnom koncertu u nedjelju 7. srpnja. U planu je i radionica za sve zainteresirane. Ove je godine zemlja u fokusu Italija, a na festivalu nastupa i Balanescu quartet, ali i Tiger Lillies.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije