Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvorci Ledenog doba

Animirana 3D avantura "Rio" premijerno u multiplexu Cinestar

Filmska avantura Rio
Cinestar
07.04.2011.
u 15:18

Priča o pripitomljenom Macaw papagaju Bluu i njegovoj vlasnici Lindi koji se upuštaju u avanturu spašavanja papagaja Jewela

Iskusni tvorci animirane zabave i filmova "Ledeno doba" u zagrebački multipleks Cinestar 10. travnja donose 3D filmsku avanturu "Rio". Nakon zagrebačke premijere, priču o pripitomljenom Macaw papagaju Bluu koji ne leti, moći će se naći na redovnom kino programu. Blu živi u Minnesoti sa svojom vlasnicom i najboljom prijateljicom Lindom misleći da je posljednji primjerak svoje vrste. Zajedno s Lindom kreće u potragu za Jewelom, još jednom Macaw papigom, sve do Rio de Jainera kako bi ga spasili od izumiranja. Glasove glavnim likovima posudili su Marko Makovičić, Mia Krajčar, Hana Hegedušić, Frano Mašković, Jerko Marčić, Dušan Bučan i Filip Juričić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije