Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Ana Stunić: Voljela bih upoznati Ćorluku jer sam lijepa kao i on

ana stunić
nova
19.01.2010.
u 16:29

Kako barata loptom, Ana Stunić pokazat će u predstavi “Srce moje kuca za nju” 24. siječnja u HNK. Do tada bilo bi joj drago sresti se s Ćorlukom. Nije o glavu da popiju kavu, jer Ana svog Vedrana ionako već ima.

– Baš kad sam pomislila da su mi se mišići već naviknuli na svakodnevne treninge, jutros sam se opet probudila s upalom mišića – tugaljivim glasom požalila nam se Ana Stunić, voditeljica emisije “Red Carpet” Nove TV, koja je ovih dana potpuno okupirana završnim probama za premijeru predstave “Srce moje kuca za nju” koja će se održati u nedjelju 24. siječnja u HNK Zagreb, nakon koje 31. siječnja slijedi druga izvedba. 

U njoj će 11 žena pokazati koliko mogu biti spretne s povlaštenim muškim rekvizitom – nogometnom loptom, koje su se prihvatile kako bi rekonstruirale spektakularnu pobjedu Hrvatske nad Engleskom rezultatom 3:2 na Wembleyju 21. studenoga 2007. Vrckava voditeljica igra poziciju našega najzgodnijeg nogometaša Vedrana Ćorluke, desno krilo. Ana kroza smijeh kaže kako to nije slučajno jer su Vedran i ona najljepši Hrvati. 

– U vrijeme raspodjele uloga bila sam u izboru za najljepšu Hrvaticu, a kako je on bio najljepši Hrvat, bilo je logično da ja budem on – kaže Ana koja još od ožujka trenira za ovaj nogometno-plesni spektakl u kojem glumi i Ana Vilenica, zvijezda telenovele “Dolina sunca”. 

Njoj je pak pripala pozicija Darija Srne te se na terenu nalazi odmah ispred svoje imenjakinje koja za glumicu ima samo riječi hvale. 

– Ana je predivna osoba i mislim da to može osjetiti svatko tko gleda seriju u kojoj glumi – otkriva zaštitno lice jedne od najgledanijih zabavnih emisija. Ipak, ne zna bi li poput Ane Vilenice mogla glumiti u sapunici jer joj je zasad kazalište na prvome mjestu. Hoće li se jednoga dana okušati i na filmu, još ne zna jer ne razmišlja o budućnosti i živi iz dana u dan.

– Što god mi život donese, bit će dobro – Anin je moto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije