Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bob Lord
Povratak na članak

Amerikanac koji je Zagrepčane odveo po Grammy i ispunjava tuđe glazbene snove

Glazbenik i producent, osnivač, vlasnik i direktor diskografske i producentske tvrtke Parma Recordings svojim je djelovanje u Hrvatskoj već ostavio velik trag na glazbenoj sceni

Komentari 4

KA
kajinx
13:54 01.12.2019.

Zagrebčane!!! Ha, ha, ha!

VL
AV
avalon22
16:24 01.12.2019.

Ja kad upozorim na pismenost, brisu mi se komentari. Ova razina nepismenosti je zbilja zabrinjavajuca...

VL
YU
YuBastards
16:06 01.12.2019.

Strajka li i uciteljica hrvatskoga jezika koja je poducavala pravopisu ovoga novinara? By the way..zanima me i kako izgledaju razgovori za posao kada redakcija bira kandidate za novinarski posao u svom timu? Pismenost ocito nije jedan od uvjeta.

VL
MI
Mia0900
16:39 01.12.2019.

I ovi novinari Večernjeg su nekad bili nečemu,osim što su postali tabloidne novine, sad niti Zagrepčane ne znaju napisati kako treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.