Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljena knjiga
Povratak na članak

'Izetbegović je htio biti lider građanske BiH, a bio je lider samo Muslimana'

Stravični su razmjeri neznanja koja u Hrvatskoj imamo o stradanju Hrvata u BiH, rekao je Ante Nazor

Komentari 10

MO
mobitel20
05:38 08.09.2017.

Bravo za knjigu, ali vise bih volio da "nacionalna TV " to i postane pa organizira emisije na tu temu jer uvijek je vrijeme za to. Naravno da se malo zna kada je vladala medijska omerta na istinu, a u sve diple su diplili Nobile,Mesici,Pusicke i mnoooogooobroojnii politicarcici i "novinari" jugonacionalistickog smjera. Ovaj dolje spominje Posavinu...jos jedna ratnopropagandna podvala. Pa zasto je pao Knin,Drnis, Slunj,Kostajnica,Vukovar,Ilok itd itd...Pa zato sto je JNA imala svo naoruzanje cak i nase TO koje su dali teroristima, a mi nista ! Vece desetljecima nas optuzuju za "agresiju na BiH"...pa da je i bilo moguce, zar bi s te strane HV mogao ZNACAJNIJE uci !? Pa sada Muslimani i Srbi zdruzeno sude(svatko iz svojih interesa) zapovjednicima Orasja i to u sklopu "agresije HV", iako je tamo bilo samo ponesto dragovoljaca ! To je palo zbog nadmoci JNA i cetnika i to je sasvim jasno ! Posebno jer im je tu i "koridor" ka Srbiji itd...Sve drugo je ratna propaganda ili neko "opravdavanje za poraz" za koji te ljude nitko niti ne krivi ! Muslimani,kasniji Bosnjaci, su napali Srednju Bosnu zeleci stvoriti kompaktnu teritoriju a protiv Srba nigdje nisu imali napadne operacije sve do iza Oluje zajedno s HV i HVO ! Kaze Boookiir da "smo pustili mudzahedine"! Da, kao svo naoruzanje logistiku i ljude koji su se obucavali u HR i to cijelog rata su naoruzavani bez prestanka, lijeceni u nasim bolnicama 500k izbjeglica! I kazu, "Hrvatska agresija na BiH"!? Besramnici ! Zajedno s Majkama !

VL
TO
toljaga22
01:26 08.09.2017.

a Posavina je druga priča o etn.ciscenju 100.000 ,Hrvata

VL
WW
wwwcro
10:18 08.09.2017.

Ma kako je htio biti lider svima a ne samo muslimanima kada je doveo iz arapskih zemalja mudžahedine koji su došli u Bosnu zbog vjerskog rata???

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
15:39 15.11.2017.

Samo bi Cutileirov plan uređenja BiH omogućio ravnopravnost građana BiH, da je bio prihvaćen od Bošnjaka onosno od Alije Izetbegovića. Ravnopravnost građana bez priznavanja nacionalnih manjina postoji u SAD u Švicarskoj, a interesi nacionalnih manjina se osiguravaju unutar kantona kojee građani biraju kao mjesta svog stalnog boravka. No u regiji se te činjenice stalno aobilaze, a prešućuje se i da je Savezna Republika Jugoslavija, iako je bila federativna, jer se sastojala od jedne velikenacionalne jedinice Srbije s dvjema pokrajinama i male jedinice Crne Gore. Da se Švicarska organizirala kao prema jezicima koje govore njezini građani, ona nikad ne bi ni nastala, a da je nastala, već bi bila davno propala.. Stvaranjem kantona na temelju opredjeljenja građana različitih "nacionalnosti" nacionalna ravnoporavnost je čak iznjedrila i novu retoromansku nacionalnost koja obuhvaća samo 1,5% švicarskog stanovništva i nema nijedan "svoj" kanton. ("Gastarbajterske nacionalne manjine u Švicarskoj, koje nemaju nikakvih nacionalnih prava na svoje jezike, znatno su po postocima veće od retoromanske de facto zaštićene manjine. Prema tome Bošnjaci moraju zaboraviti da Jugoslavije, u kojoj bi oni imali svoju "matičnu republiku" BiH, više nema, a takva matična republika trajno (odnosno do kraja BiH) bi održavala bošnjačku supremaciju. S druge strane Hrvati i Srbi ne mogu se trajno oslanjati na "svoje "matične republike" Hrvatsku i Srbiju.

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
13:11 08.09.2017.

Ja samo primjecujem sa se jako brkaju 2. osnovne stvari : vjeroispovijest i nacionalnost.

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:10 08.09.2017.

I tvoj čača je htio biti lider na Balkanu ali mu kvalitete nisu dozvolile i jel mu Europa nije dozvolila lider se ne postaje zato što to neko želi il' ne želi lider se postaje ako uspiješ sve narode okupitii oko sebe a ne narode protjerivati s njihovih ognjišta i stvarati čiste države

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.