Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bartul Matijaca
Povratak na članak

Abrikosovljevi prsti?

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 2

GO
goran2hr
16:23 17.03.2019.

Priča je dobra. Iznad prosjeka.

VL
KO
Kolumpar
17:37 16.03.2019.

Priča stvorena za ajane Šimuna, Joakima i baću Haralampija, ha, ha, ter jako paše uz švarglu, ovčji sir i rakiju kuruzaru. I bome vidi vraga, isto kao ono absurdno izmotavanje advocatusa diabolija Kiša i Nabokova, i naš Bartul najzad prelazi na pravu stvar zajašivanja, ter galopiranja, ter … Ajde de, svašta se starcima mota po glavama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.