Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi datum

43. Interliber u fizičkom obliku održat će se od 23. do 28. ožujka 2021. na Zagrebačkom velesajmu

Interliber
Davor Puklavec/Pixsell
10.11.2020.
u 14:02

Dodatni termin u ožujku uvršten je u Kalendar sajmova 2021 uz suglasnost s vodećim nakladnicima i knjižarima Republike Hrvatske

Nacionalni književni i najveći kulturološki događaj INTERLIBER, 43. međunarodni sajam knjige, odgođen u studenom zbog epidemioloških mjera, održat će se u novom terminu od 23. do 28. ožujka 2021. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi, javili su sa Zagrebačkog Velesajma.

Dodatni termin u ožujku uvršten je u Kalendar sajmova 2021 uz suglasnost s vodećim nakladnicima i knjižarima Republike Hrvatske.

U svrhu zaštite svih sudionika sajma, Zagrebački velesajam pripremit će i realizirati u ožujku sljedeće godine sve sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije