Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klasika na struju

2Cellos prašili gudalima i obradama hitova zapalili Lisinski

hauser, sulic (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
21.12.2011.
u 23:55

Prstima u pizzicatu čupali su sa žica hitove bendova Gunsa, U2-a, Nirvane... Niti 11 mjeseci nakon što je "Smooth Criminal" u njihovoj izvedbi pokrenuo lavinu na Youtubeu tandem "2Cellos" došao je pred domaću publiku...

Dječačić čije noge, dok sjedi, još uvijek ne dosežu do poda Lisinskog, bez krzmanja je donio svoj sud: oni su zakon! Sudeći po pljesku, ovacijama, a kako je koncert odmicao sve češće i vrisci i skakanju sa stolica, tako je mislila i velika većina posjetitelja sinoćnjeg koncerta Stjepana Hausera i Luke Šulića.

Niti 11 mjeseci nakon što je "Smooth Criminal" u njihovoj obradi i izvedbi pokrenuo lavinu na Youtubeu, a potom i senzacionalnu priču o instantnom uspjehu u šou biznisu, tandem "2Cellos" došao je još jednom pred domaću publiku i zapalio Lisinski.

Počeli su s klasikom na struju. Stjepan je svirao Morriconea i Poppera, a Luka Rahmanjinova i Montijev Čardaš. Mogli su ih baš i najaviti, a i predstaviti pijanisticu Miu Miljković i bubnjara Dušana Kranjca. Ali, momci su zakon i bez priče. Gudalima su prašili i prstima u pizzicatu čupali sa žica hitove bendova Guns N Roses, Green Day, U2, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, ACDC.

Vatru koju su potpalili na kraju su sami i gasili nježnim Stingom, a autograme su dijelili skoro još toliko vremena koliko su svirali.

 

Komentara 22

OB
-obrisani-
00:16 22.12.2011.

Hitno mijenjam 2 celosa za jedan Buritos.

Avatar billybull
billybull
01:06 22.12.2011.

...kad milivoje zasvira rock and roll....

SI
silversurfer22
14:34 22.12.2011.

..ništa posebno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije