1 12°C
  • mitar:

    Jos su na vlasti okorjeli komunisti drugovi covic,jovic,ljubic,raguž,jurisic i ostali drugovi koji su na privremenom radu u raznim partijama koje kao fol predstavljaju hrvatski narod

  • pressborrelli:

    Vidi vidi pameti sto ovaj pise .Htio bi rehabilitaciju jednog masovnog ubice koji je po njemu toboze NEVIN.Vidi se kakva vam je pamet pa prije par godina ste nijemo gledali kako Hrvati teraju Hrvate iz Posavine ,kako im se krade ... prikaži još! imovina pale kuce od samih HRVATINA koji su dosli kao spasioci a o tome nepisete ili ce te i za to traziti opravdanje za 40 godina da bi sebi priznali kako je pogresna politika Hrvata HDZ ucinila da NESTANE 80 % HRVATA U POSAVINI.To vam je gospodo visak povjesti.Popravite ljudima njihova ognjista neka se vrate a ne onima koji su krivi za nastalu situaciju dati da oni odreduju tko je IMAO KUCU I IMANJE:

  • Sam Sin Koče Rin:

    pressborrelli-----! Slušaj ti prdonjo! Kao prvo, nauči Hrvatski jezik! Kao drugo, ne radi se ni o kakvome \'\'masovnom ubojici\'\', već o nevinom čovjeku kojega su oni, takove pameti kao i ti, smakli ni kriva ni dužna. Za tebe nema viška ... prikaži još! povjesti, već manjak pameti.jer ti nemaš apsolutno ništa u toj svojoj šupljini zvanoj lubanja. Da si ti imao nešto što ljudi nazivaju mudima, nebi tebi nitko oduzimao kuću i dom.A kad si već zamakao kao zec sa svoga ognjišta, pa si ostao bez njega,sam si popravljaj svoje, jer nije ni nama nitko gradio domove pa neznam zašto bih netko gradio tvoj!? I još nešto: Hrvate nitko ne tera-već tjera, nema spasioca-već spasitelja i nije ubica--već ubojica....... Pa, drugi put, dvonožni i šupljoglavi isprdče, kad budeš imao namjeru nekoga \'\'u zdrav mozak\'\', gledaj da to što napišeš ima nekakav smisao.....!