Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.01.2011. u 12:00

Zbog mjera štednje ZET planira ukidanje besplatnog prijevoza na liniji minibusa od garaže u Tuškancu.

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, u svojim rukama ima sudbinu jedne od povlastica u kojima uživaju saborski zastupnici. Zbog mjera štednje ZET planira ukidanje besplatnog prijevoza na liniji minibusa od garaže u Tuškancu u kojoj parkiraju saborski zastupnici do Markova trga. Iz Sabora već odlučno poručuju da ne žele subvencionirati ovu kratku liniju, što znači da se sprema novi udar na standard onih zastupnika koji ne žele protegnuti noge od garaže do Sabora. Karte na pregled, gospodo zastupnici.

U impuls te ljubim

Mršić službene telefone dao i čistačicama

Koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić podijelio je stotine službenih mobitela zaposlenicima gradskih službi, uključujući i čistačice koje tvrde da im nisu potrebni. Ali su HT-u potrebni korisnici.

I najbolji griješe

Lažljivac dolijao hvaleći se da drži Kalmetu “u šaci”

Siniša Jakopić, lažljivac, prevario je naivnu obitelj iz Podstrane za 65 tisuća eura pošto ih je uvjerio da je – vukovarski branitelj, da je bio šef osiguranja Sabora, da je ranjen u Sarajevu u kojem je bio s Tuđmanom, da je bio u jedinici s Gotovinom, da je radio u tajnim službama s ministrom Karamarkom, da je radio prljave poslove za Vladu i da drži Kalmetu “u šaci”. Tu su ga pročitali jer znamo – Kalmetu nitko ne drži u šaci.

Policijska arheologija

U središtu Zagreba pronađena Alibabina pećina


Mirjana Sanader, poznata arheologinja, nije još ni odložila bečki Kurier za koji je dala sladunjav intervju, a već joj se na stoliću za kavu možda našao Nacional s najnovijim otkrićima iz Kozarčeve 21. U kući njezina naivna oca i nevina supruga istražitelji su pronašli tajnu prostoriju u kojoj je ova skromna obitelji skrivala tridesetak slika, skulptura i različitu dokumentaciju. Soba u podrumu bila je vješto kamuflirana pa nije otkrivena tijekom prve policijske pretrage, nego tek naknadno, a Mirjana i Bruna Sanader tajile su njezino postojanje. Ali, teško da nisu znale kako u vili imaju Alibabinu pećinu.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:14 19.01.2011.

Ukinuti ZETov besplatni minibus za čvarkaste guzonje. Ustvari bilo bi fer da se s tim minibusom vozi Marin Jurjević BAJA ( Baja bez jaja) jer njega ne bi trebalo (zbog izgleda) puštati među prolaznike,poglavito djecu.

CI
cici14
12:34 19.01.2011.

Hm Taj busić od garaže Tuškanac do Markovog trga ionako je spomenik gluposti i samo je iritirao ljude na Gornjem gradu, jer manje više ničem nije služio.

DO
doktorica
17:05 19.01.2011.

Konačno da se netko sjetio ukinuti ovu besmislicu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?