Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
72 8°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • amato:

    Ocjena članka: nit smrdi nit miriši. Što je ustvari pisac htio reći i što je rekao. Ništa. A ima se što reći. Turnir je gotov, barem što se tiče naše reprezentacije. To sad, da li ili ne peto mjesto ništa ... prikaži još!ta ne mijenja na ukupnom dojmu i rezultatu. A to je loše, vrlo loše. Također nedostaje malo pogleda unaprijed: što dalje i s kim. Kome dati povjerenje. Za mene je Goluža otpisan. Jer on se tek treba \"ispeći\" vodeći klubove. Alo uopće ima potencijala za nešto veliko, razine Kljuna i Line. Jer igrači su tu.

  • Strina Mara:

    Zadnjih deset godina uništeno je sve - sve hrvatsko bačeno u blato. Devedesetih godina u vrijeme domoljubnog zanosa pobjedjivali smo u svemu: ratu, pjevači, sportaši, misice ... Ugašen zanos - nema pobjeda. Moramo se vratiti opet : Dok je srca ... prikaži još! , bit će i Kroacije !

  • jadranko primorac:

    Milane moj, Sa samim nama prijateljima i neprijateljima dosli smo na niske grane. Moramo sve zatrti pa da krenemo ispocetka. Kako ce to izgledat? Tko ce nas povesti i sto ce nam biti kao uzor i kojim putem sudbina nasa ... prikaži još!a ide. Dali ce nas voditi Gospodin ili Sotona? Ima samo dva puta.Treci je put 50/50 i to se moze dogoditi i vjerovatno ce tako nekako i biti. Sada nas vodi Sotona ali Gospodin daje podrsku i njegovim sljedbenicima. Vjera u Gospodina daje nadu, ja sam duhom uz njega a dali sam dijelom to zna samo Gospodin