Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.07.2013. u 14:00

Valja ove izvještaje s vlade presnimiti i naučiti studente kako ne izvještavati. I ne zaglupljivati narod više no što je to uobičajeno

Jeste li znali da je na sjednici vlade RH lansiran zakon kojim Vlada RH namjerava preuzeti nadzor i nad više od 1000 poduzetničkih zadruga. Da je odlučeno da se Croatia Airlinesu dokapitalizira s 80 mil. kn. Da je Vlada povećala plaće čelnicima triju državnih agencija. Da je s Djevičanskim otocima dogovoren uvid u računa hrvatskih građana, dakle \"by, by\" porezne oaze.

Jeste li znali da je lansiran i novi zakon o ugljikovodicima, o crpljenju nafte i plina u nas. A jeste li čuli da je vlada zabranila (nošenje) krzna životinja koje se love klopkama (?), kao i ona od mačaka i pasa? Svi koji su gledali ijedan ili sve središnje dnevnike na sve tri nacionalne televizije, o tome pojma nemaju. Jedino je HTV počela s vijesti o Croatia Airlinesu, no to je bila tek maska, brzo se prešlo na vijest broj jedan.

RTL se polomio minutama igrokaza obznaniti glavnu vijest. Slijedili su ih, nešto manje glupavo i na Novoj tv. Koja je to glavna vijest? Pa ona da je premijeru Milanoviću poplavio stan. Da spasitelji nisu znali gdje mu je \"centralni ventil\", pa su ga zvali. Prilog o njegovu brzom izlasku, povratku nakon 15 minuta, tome da je Grčić traljavo preuzeo kormilo sjednice, da su se ministri brzo snašli i privremenog šefa točno oslovljavali s \"potpredsjedniče\", da se Milanović na kraju našalio i rekao im da provjere gdje su im ventili - eto to ste mogli saznati na nacionalnim dnevnicima. Vrlo važno. Molim da profesori komunikologije i novinarstva presnime ove izvještaje. Pa da nauče studente kako ne raditi izvještaje s vlade. I ne zaglupljivati narod više no što je to uobičajeno.

MINUS Kažu urednici sporta s RTL-a da je to \"veoma dobra vijest\". Odlazak Tina Jedvaja u Romu. Daju izjave razdraganog oca da još \"samo Papu moraju vidjeti\". Dečko ima 17 godina. Želio je ostati još malo u Dinamu. Meni je to tužno.

PLUS Nova TV kaže da Uskok ide do kraja i želi Zolta Hernadyja, šefa MOL-a ispitati jel\' podmitio Sanadera ili ne, makar potegnuli i euro uhidbeni nalog. Izvještavao je \"da Bog da ti\" Andrija Jarak. Valja ga poslati Hernadyju. Pod prozor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?