Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUP, GLUPLJI, FOX

Jessica Alba uhvatila Fox News u neznanju

28.01.2009.
u 20:43

Stereotip o lijepim glumicama kao glupačama, ako se previše doslovno shvati, može osramotiti onog tko se htio narugati. U tu zamku upao je spiker Fox Newsa, poznati konzervativac Bill O'Reilly, a s njim je u istu jamu upao i poznati trač-sajt TZM.com.

Dotičnu jamu su oni pokušali iskopati lijepoj Jessici Albi, zbog njezinih komentara na Obaminu inauguraciju. U raspravi s poznatim spikerom desnih stavova Billom O'Reillyjem, za kojeg je otvoreno rekla da je "u neku ruku šu*ak", Alba se u jednom trenutku okrenula jednom od prisutnih novinara i rekla: "Zašto ne biste bili malo neutralniji? Budite kao Švedska!"

Tu su njezinu izjavu neoprezno razvukli i O'Reilly u svojoj emisiji na Foxu i TZM.com, govoreći da je "Alba toliko neobaviještena da kaže Švedska umjesto (neutralne) Švicarske" te su "natrčali na bekhend" lijepoj glumici.

Evio što je ona rekla na MySpaceu (u svom Celebrity-videoblogu): "Htjela bih raščistiti nešto što mi u zadnje vrijeme smeta. Prošli tjedan su g. Bill O'Reilly i neki zbilja prvoklasni sajtovi (tj. TMZ) insinuirali da sam ja glupa zato što tvrdim da je Švedska neutralna država. Ja cijenim to što je on spiker na vijestima i što su trač-sajtovi preplavljeni inteligentnim izvještavanjem, ali zbilja, ljudi... Jako je tužno što vi mislite da je tijekom Drugog svjetskog rata samo Švicarska bila neutralna. Provjerite na Wikipediji odrednicu http://en.wikipedia.org/wiki/Sweden_during_World_War_II (o Švedskoj u Drugom svjetskom ratu) ako želite vidjeti na što sam ja mislila. Cijenim nabacivanje blatom i precizno izvještavanje. Samo vi nastavite tako."

Lijepo (i ironično) im je cura rekla, i ima potpuno pravo. Nažalost, teško da će od toga Bill O'Reilly promijeniti svoje mišljenje, ili se oni na TMZ.comu malo više potruditi da provjere svoje činjenice. A i kako bi činjenice mogle biti bitne onima koji žive od priča tipa "Obamina prababa bila komunist" ili "tko ljepše izgleda bez gaća, Paris ili Britney?" Takav je današnji medijski prostor....

Želite prijaviti greške?