Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.02.2011. u 12:00

Ako prihvatimo Jarnjakovo tumačenje, onda je bivši ministar policije krivotvorio dokument

Ivan Jarnjak, glavni tajnik HDZ-a, suočen sa svojim potpisom na stranačkom dokumentu iz veljače 2008., kojim “predsjedništvo HDZ donosi jednoglasnu odluku o kupnji blindiranog BMW-a”, objasnio je za Jutarnji da ta odluka nije bila na Predsjedništvu, već ju je on potpisao – naknadno. Ako prihvatimo Jarnjakovo tumačenje, onda je bivši ministar policije krivotvorio dokument. Jarnjak u svom postupku ne vidi ništa čudno, već je to za njega “formalnost”. Želi li on reći da je krivotvorio i druge dokumente?

Jaojkanje kao ojkanje
za Jadranku Kosor
Tomo Jagodić, ojkaš iz Ličkog Lešća, zaojkao je premijerki Jadranki Kosor na uho: “Oj, Bože, čuvaj našu Jadranku, oj, Bože, čuvaj i HDZ.” Falio je samo zbor nezaposlenih da mu odgovori: Jaoooj!

Hebrangov sin dobio otkaz i odmah našao posao
Darko Hebrang, sin mnogo poznatijeg dr. Andrije Hebranga, dobio je otkaz u Spectator grupi koja mu nije isplatila zadnju plaću niti uplatila doprinose za posljednjih deset mjeseci. Ugledni otac tako se najprije požalio Jutarnjem listu da je njegov sin među 334 tisuće nezaposlenih Hrvata, ali se već tijekom ponedjeljka pohvalio Indexu da je Darko pronašao posao. Nije poznato gdje se tako ekspresno zaposlio Hebrangov sin.

Sanader papirićima signalizirao koga treba šutnuti
Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade, dao je veliki intervju Novom listu u kojem je otkrio neke manje poznate informacije. Primjerice, ponedjeljkom je na sjednicama Predsjedništva HDZ-a bilo najvažnije gdje se na stolu nalazi ceduljica s imenom jer je Sanader određivao tko će mu sjediti bliže, a tko dalje. Raspored sjedenja bio je indikator stanja u stranci, a onome tko je “s četvrte pao na osmu poziciju to je bio jasan signal”, prisjeća se sada Polančec tih igara te dodaje da je to bio i signal za članove Predsjedništva “da koji put šutnu” posrnulog kolegu. Ah, ti divni dani političkog laktarenja i cipelarenja!

Komentara 14

Avatar alien79
alien79
12:03 22.02.2011.

Neka institucije rade svoj posao.....bla bla bla bla

DU
Deleted user
12:32 22.02.2011.

Svi su jednaki pred zakonom, ali zakon nije jednak prema svima!

SA
saad
12:52 22.02.2011.

Bilo je tako i u Kremlju,tko ce gdje stajati na Lenjinovom mauzoleju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?