Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.04.2010. u 12:00

Mladi ministar vanjskih poslova najavljuje kako će zbog svega osobno porazgovarati s nediscipliniranim vijećnikom Miroslavom Blaževićem, ‘vidjeti gdje je problem’ i izraziti želju da dolazi na sjednice gradske skupštine.

Miroslav Ćiro Blažević našao se na udaru novog šefa zagrebačkog HDZ-a Gordana Jandrokovića koji je trofejnom treneru zamjerio što nije održao obećanje da će posebnim avionom iz Kine dolaziti na svaku sjednicu Skupštine Grada Zagreba.

Mladi ministar vanjskih poslova najavljuje kako će zbog svega osobno porazgovarati s nediscipliniranim vijećnikom Miroslavom Blaževićem, ‘vidjeti gdje je problem’ i izraziti želju da dolazi na sjednice gradske skupštine. ‘Problem je, šine, vrlo jednostavan’ – objasnit će mu Ćiro – ‘ja šam u Šangaju, šine, i ne mogu švaki mjesec letit š kraja na kraj švijeta, nišam ja, šine, Luka Bebić’.

Plagijator doktorata kandidira se za docenta

Željko Oštarić, viši asistent na Odsjeku za sociologiju Sveučilišta u Zadru, prima plaću iako je utvrđeno da je plagirao i svoj magistarski rad i doktorsku disertaciju. Oštarić je plagiranje otvoreno priznao dodavši da se prije pet, šest godina kad je prepisao radove ‘tako to radilo’.

Najnevjerojatnije je što se ovih dana viši asistent kandidirao za promaknuće u docenta, priloživši u prijavi svoje radove za koje je već utvrđeno da su prepisani. Tako se to radi. Još koja godina, i evo ga – dekan.

Bandić zaspao gledajući manekenke u donjem rublju

Milan Bandić još nije veći katolik od pape, mada se trudi. Slijedeći Benedikta XVI., koji je zadrijemao tijekom nedjeljne mise na Malti, usnuo je i Milan, ali ne na misi već na reviji ženskog rublja.

Tajnici umjesto cvijeća poklonio vožnju tenkom


Marijan Mareković, glavni inspektor Oružanih snaga, našao se pod istragom ministra obrane Branka Vukelića zbog vožnje tenkom T-84 po poligonu u Gašincima. Koliko je poznato, sporno je to što je general Mareković u vožnju tenkom poveo svoju tajnicu da bi žena vidjela kako se tenk okreće i prelazi preko prepreka. General je vjerojatno pomislio da će to za tajnicu biti nezaboravan doživljaj, ali sada bi ga on sam najradije zaboravio.

Komentara 3

EH
Ecce homo
15:55 23.04.2010.

Znači HDZ-u je zbilja, jako \"gusto\", kad im je potreban i taj jedan glas. \"Magistru\", odnosno \"doktoru\", treba oduzeti titule, pa ako zbilja tako žarko hoće biti \"dr.\", neka lijepo, napiše disertaciju, te ju obrani. Gradonačelnik je zadrijemao samo zato,, jer za njega nije bilo niti jednog komada rublja. General se odlučio na vožnju tenkom, tek nakon što se provezao Zagrebom u vrijeme prometne \"špice\", te pukim slučajem ostao neozlijeđen.

OB
-obrisani-
16:39 23.04.2010.

Ako MVP izgleda sareno kao Djeciji Vrtic, kako izgleda Gradski Odbor HDZ-a, kao oguljeni krumpir.

DO
doktorica
19:41 23.04.2010.

Još jedan\" diplomat\" bez diplomatske škole,ali kod nas izvrsno prolaze pozeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?