Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema prodaje

'Ugasili su proizvodnju bitumena u Sisku, a uvozimo ga iz Mađarske i Italije'

rafinerija
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
31.08.2016.
u 13:35

Samo je Zagreb lani utrošio 20.000 tona voznog bitumena, rekao je Sabahudin Gašić

- Svi se političari ovih dana slikaju pred sisačkom Rafinerijom tvrdeći kako neće dozvoliti da se ona zatvori, no dok to govore ona postaje distributivni centar mađarske nafte. Mi tražimo da se ovdje nastavi prerada hrvatske nafta. Pa, prije dvije godine su ugasili u Sisku proizvodnju bitumena koji sada uvozimo iz Mađarske i Italije. Samo je Zagreb lani utrošio 20.000 tona voznog bitumena - rekao je Sabahudin Gašić, radnik Rafinerije i 14. na listi koalicije "Nema prodaje" u 6. izbornoj jedinici.  

Koaliciju čine Nezavisna lista Stipe Petrine, Slobodne Hrvatska, Pokret Zajedno, ORaH i nezavisni kandidat Sabahudin Gašić.  

Prvi na listi u 6. izbornoj jedinici Dražen Dizdar najavio je da će koalicija tražiti vraćanje Zakona o porijeklu imovine "kako bi se sva nezakonito stečena imovina, uključujući i onu stečenu u protuzakonitoj pretvorbi i privatizaciji, oduzela."

Zalagat će se i za veliku promjenu Ovršnog zakona te povećanje minimalca na 3.500 kuna uz povećanje neoporezivog dijela dohotka na 5.000 kuna.

>> Koaliciji Nema prodaje pridružio se i ORaH. Ponovno pozvali i Živi zid na suradnju

>> Demo: Branitelji će obraniti Rafineriju kao što su 1991. obranili Hrvatsku

Komentara 1

R0
R00kie
14:27 31.08.2016.

vozio sam gorivo godinama iz sisacke rafinerije, toliko muljan, kradje, nepotizma i korupcije nisam vidio niti u jednoj drzavnoj firmi...radnici i sindimalisti sisacke rafinerije ja vas ne zalim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije