Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vulin i Tomašić u Vukovaru

Ruža Tomašić: Zoran Milanović je narcisoidan i svrha sam sebi

Dragan Vulin i Ruža Tomašić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
27.08.2016.
u 18:12

-To će biti pravo povezivanje plave i zelene Hrvatske, istakao je Vulin dodajući kako očekuje da će koalicija HDSSB-HKS u 4. i 5. Izbornoj jedinici, gdje izlaze na izbore, osvojiti 5-6 saborskih mandata.

-HDSSB je stranka koja se i do sada jedina zalagala za interese Slavonije i baranje u Hrvatskom saboru. To ćemo nastaviti i dalje raditi, rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin danas u Vukovaru gdje su u središtu grada predstavljeni kandidati koalicije HDSSB – HKS za 5. Izbornu jedinicu za predstojeće prijevremene Parlamentarne izbore. Podsjetio je kako je HDSSB prilikom izglasavanja državnoga proračuna u ožujku ove godine predložio šest amandmana vrijednih 187 milijuna kuna, ili 0,15 posto ukupnoga proračuna, ali i da su svi oni odbijeni.

Vulin je najavio kako će se koalicija HDSSB-HKS zalagati za značajna ulaganja u Slavoniju. Prema njegovim riječima žele u svome radu poticati prehrambenu i poljoprivrednu industriju te povezati je s primarnom industrijskom proizvodnjom kako Slavonija ne bi bila i dalje samo sirovinska baza. Najavio je i smanjenje PDV-a na hranu i repromaterijal, uvođenje povlaštene stope PDV-a za turizam…

-To će biti pravo povezivanje plave i zelene Hrvatske, istakao je Vulin dodajući kako očekuje da će koalicija HDSSB-HKS u 4. i 5. Izbornoj jedinici, gdje izlaze na izbore, osvojiti 5-6 saborskih mandata.

Predsjednica HKS-a Ruža Tomašić istakla je kako se zajedno bore za Slavoniju kako bi se ovom dijelu Hrvatske pomoglo.

-Vjerujem da će građani to prepoznati jer su vidjeli kako sva lažna obećanja koja su dobivali proteklih godina nisu urodila plodom. Očekujemo 5-6 mandata u Hrvatskom saboru, rekla je Tomašić.

Prema njenim riječima ako HKS postane dio vlasti ona će biti dio izvršne vlasti u Hrvatskoj, a na mjestu saborske zastupnice zamijenit će je dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček. Prokomentirala je i zadnje izjave predsjednika SDP-a Zorana Milanovića za kojega je rekla da je „narcisoidan i svrha sam sebi“.

-On ne razmišlja o posljedicama svojih izjava. Ne slažem se s njim da su Srbi šaka jada, kako je rekao. Šaka jada su četnici koji su napadali Vukovar i željeli Veliku Srbiju. Ostali Srbi su narod kao i svi drugi, rekla je Tomašić. 

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:08 27.08.2016.

Hahahaha,...skuzila Ruza da pored ovakvog Zorana ni za nju nema mjesta. Sve ih je Zoran zabio u kut zajedno sa Coricem, Glavasem i Srbom. Od nekud tamo iz rupe vire i Karamarko, Dado i Vaso. Sve ih je Zoran zbil,...hahahaha,...

DO
dosaosam
22:27 27.08.2016.

da mi vidjet te bisere koji glasaju za ovu policajku i zbog čega

VO
vodotoranj20
00:14 28.08.2016.

Ruza jedina i jedinstvena. Jedina govori sto i misli. Ostali nisu izgovorili jednu jedinu postenu recenicu. Bandic iznimka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije