Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostovci u Osijeku

Petrov: Peti je dan, a HDZ i SDP nisu odgovorili na naše uvjete

Božo Petrov
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/4
07.09.2016.
u 14:30

Prozivaju nas da se ponašamo kao Robin Hood i vilenjaci. Neka, mi to i jesmo, jer i Robin Hood i vilenjaci su dobri, a oni drugi kradu, poručio je Petrov.

Bili smo korektni i deset dana prije izbora izašli smo s našim uvjetima kojima smo tražili samo pet posto onoga što HDZ i SDP biračima obećavaju već 20 godina. Peti je dan otkako smo ih pitali jesu li spremni dati jamstva da su spremni mijenjati Hrvatsku i prijeći s riječi na djela, ali od njih još ništa nismo čuli – izjavio je Božo Petrov u Osijeku, nezadovoljan što nema odgovora iz HDZ-a i SDP-a na njihove uvjete za moguću suradnju nakon izbora. Na predstavljanju liste Mosta za IV. izbornu jedinicu, poručio je i kako neće ulaziti u izvršnu vlast s onima "koji vas žele prevariti i koji su neradnici".

– Prozivaju nas da se ponašamo kao Robin Hood i vilenjaci. Neka, mi to i jesmo, jer i Robin Hood i vilenjaci su dobri, a oni drugi kradu. Pokazali smo kako izgleda kada prosječan građanin uđe u Sabor, povezali smo ljude koji se neće prodati i koji drže do sebe i svojih obitelji, do čestitosti i poštenja – rekao je Petrov, navevši primjer ministra Davora Romića koji je novac za velike sustave preusmjerio malim proizvođačima.

Novinare je zanimalo i hoće li sukob Mosta s Ivanom Vrdoljakom i HNS-om biti prepreka za eventualnu koaliciju s SDP-om. Petrov vjeruje kako će "HNS nakon izbora šetati".

– Postupci Ivana Vrdoljaka kao ministra dovoljno su pokazali o kome je riječ i na kakav način taj čovjek radi, a ako Zoran Milanović smatra da su on i njegova stranka dobar i vrijedan kadar, da su čestiti i pošteni, samo naprijed – odgovorio je Petrov.

Aferu Drimia komentirao je, pak, Miroslav Šimić.

– Mi smo pokazali da obraz nema cijenu, a time se ne može pohvaliti nitko osim nas – rekao je Šimić.

>> Plenković: Petrov se meni mora dokazati

Komentara 75

Avatar johny21
johny21
13:46 07.09.2016.

Opet ovaj sa svojim uvjetima!! Jel opet bio kod javnog bilježnika???

LE
lea3010
14:24 07.09.2016.

Tko si ti da postavljas uvjete? Izbori nisu ni bili, a ti smatras da ćeš biti bitan

EV
Evaluna0309
13:56 07.09.2016.

Ovaj jos uvijek misli da je bitan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije