Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ŠTO STE ŽELJELI PITATI...

Ljubo Jurčić u utorak na chatu Barometra!

ljubo jurčić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
29.08.2016.
u 17:50

U utorak u 10 na chatu Barometra pridružit će se Ljubo Jurčić. Prijavite se i sudjelujte!

Na čemu Milan Bandić i partneri temelje optimizam i uvjerenje da se ovaj put vlada neće moći formirati bez njih i koji su ključni uvjeti za njihovu podršku?

Jesu li predizborna obećanja Bandićeve koalicije primjer populizma i nerealnog razbacivanja ili je doista moguće osigurati besplatne udžbenike, vrtiće, prijevoz, više mirovine...., a pritom ne rezati ni plaće ni višak zaposlenih, a niti višak općina i gradova?

Kako postići gospodarski rast i prihode koji bi to sve pokrili?

Sve to, pa i više, pitat ćemo sutra u 10 sati na chatu Barometra Bandićeva koalicijskog partnera, ekonomista i šefa stranke Novi val Ljubu Jurčića. Prijavite se na Barometar.hr i sudjelujte!

>> Slavko Linić na Korzu podržao Bandićevu Koaliciju za premijera

>> 'Sačuvajte račune za knjige, vratit ću vam novac već na prvoj sjednici Vlade'

Komentara 3

Avatar whitesox
whitesox
09:39 30.08.2016.

a to je onaj što je inu prodao!

TW
TWITOIST
10:35 30.08.2016.

Ti si poceo sa prodajom INE ''ako Bog da '' ti ces i zavrsiti.

Avatar Hazl113
Hazl113
13:17 30.08.2016.

Kako te nije sram. Evo i ja se pridružujem onima koji pišu da si jedan od glavnih krivaca za INU. Trebao bi biti u zatvoru. Za javnost. Jurčić je imao povlaštene informacije o nalazištima u Siriji. To osobno znam. Ma neću ni pisat ništa više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije