Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-OV MINISTAR

Horvat o snimci: To je spin, Milanović se želi dodvoriti dijelu birača do kojih SDP ne može doći

dd
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
25.08.2016.
u 18:13

"Prozirno, ali odavno smo od Milanovića naučili kako mu cilj opravdava sredstvo"

Kontroverzne snimke sa sastanka šefa SDP-a Zorana Milanovića i predstavnika branitelja komentirao je i tehnički ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat (HDZ).

Horvat smatra da je riječ o spinu kako bi se Milanović dodvorio desnici te poručuje da će SDP unatoč tome izgubiti izbore.

– Transkript razgovora Milanovića i branitelja s razlogom daje naslutiti kako je riječ o novom spinu iz iste kuhinje – napisao je Horvat na Facebooku.

– Bez obzira na to što se Milanović pokazao kao nimalo korektan prema susjedima smatram da je "ekskluziva" tek njegov novi pokušaj da se dodvori dijelu birača do kojih SDP ne može doći. Nakon iznenadnog domoljublja u prošloj kampanji, Milanović je u ove izbore krenuo spominjanjem djeda ustaše, govorom koji je previše i za radikalne pravaške stranke. Sve u cilju da se pokaže veći domoljub i borac za interese Hrvatske od bilo koga na desnom centru. Prozirno, ali odavno smo od Milanovića naučili kako mu cilj opravdava sredstvo – piše Horvat.

– Sjetimo se samo "sačekuše" za Mirelu Holy i Dragu Prgometa, mahanje snimcima Đure Glogoškog i MOST-ovih zastupnika u "ponoćnom razgovoru" u Vladi. Rekli bi u narodu – "udbaške metode". Nadam se samo da su mu branitelji dali jasnu poruku u vezi s ovim najnovijim uratkom. A izbore će Milanović svakako izgubiti. Andrej Plenković novi je hrvatski premijer, ma koliko se novokomponirani ultradesničar Milanović trudio sa svojim špijunskim smicalicama – zaključuje Horvat.

>> Predsjedavajući Vijeća ministara BiH: Milanoviću, vi ne poznajete BiH, a ipak olako donosite uvredljive zaključke. Pročitajte Krležu!

>> Hasanbegović: Najbizarnija je opaska Milanke Opačić da je Milanović pokazao veličinu, njegov govor je govor iz septičke jame

Komentara 9

MA
matrixxx
18:40 25.08.2016.

zoka, što prije moraš si dovesti onog PR, sada si zasro motiku skroz vidiš da ne znaš sam

DE
dedač
20:35 25.08.2016.

pa naravno da je SPIN, to se vidi iz aviona

BO
boffin
19:52 25.08.2016.

Horvat je neinteligentna ulizica koji nema pravo suditi o ikome. Ajde Horvate pricaj opet o INA i MOLu te interesima Jose Petrovica koji te doveo u jalovu vladu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije