Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.02.2013. u 12:00

Akcija se umjesto ‘Daj 5’ trebala nazvati ‘Daj kunu za promociju i kunu za banku’ pa da donatori znaju o čemu je riječ.

Miroslav Škoro, zabavljač i bivši saborski zastupnik, priznao je debakl fundacije Milo moje kojoj je cilj bio uređenje odjela za životno ugroženu djecu u KBC-u Osijek. Fundacija je 2009. pokrenula humanitarnu akciju ‘Daj 5’ u kojoj su građani i sponzori prikupili dva i pol milijuna kuna, ali mali pacijenti i dalje su na istom skučenom odjelu bez nove opreme, piše Jutarnji.

Dio novca je i dalje oročen na posebnom računu, a 700.000 je potrošeno na promociju akcije. Akcija se umjesto ‘Daj 5’ trebala nazvati ‘Daj kunu za promociju i kunu za banku’ pa da donatori znaju o čemu je riječ.

Informacije o trgovinama dajte svima, a ne samo njima

Ime i prezime, Božena Vrbanić, glavna državna inspektorica, izjavila je u Jutarnjem listu da “osobno ne bi ušla u neke trgovačke lance” dodavši da je to njezina “subjektivna procjena na koju ima pravo”.

Nažalost, nije nam otkrila imena trgovačkih lanaca u koje ne bi ušla pa se moramo objektivno zapitati što je Boženu Vrbanić navelo na takvu zastrašujuću izjavu. Na koju, nota bene, nema pravo jer je glavna državna inspektorica čije riječi imaju veliku težinu.

Budiša priznao da nije imao pojma što je radio Račan

Dražen Budiša, bivši predsjednik HSLS-a, priznao je da u Račanovoj koalicijskoj vladi nije imao pojma ni o haaškim optužnicama, ali ni o planiranoj gradnji autocesta. Trebao je biti pjesnik. Oni su čuđenje u svijetu.

Ja sam Ivica Vrkić, pionir divlje gradnje na Viru

Ivica Vrkić, kandidat Kukuriku koalicije za gradonačelnika Osijeka, pošteno je tri mjeseca prije izbora predstavio imovinsku karticu koja uključuje i “vikendicu na Viru koja je u fazi legalizacije” misleći valjda poput djeteta na onu – tko prizna pola mu se prašta. Vrkić je ipak dužan odgovor na pitanje zašto vikendicu nije prije legalizirao jer iz Slobodne doznajemo da je baš on početkom 80-ih predvodio brojne osječke direktore i političare u gradnji “Osječkog naselja” koje na Viru broji 54 kuće. Vrkićeva “vikendica u fazi legalizacije” stara je dakle gotovo 30 godina, a samog Vrkića možemo nazvati i pionirom divlje gradnje. Ili pionirom naknadne legalizacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?