Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.08.2011. u 12:00

Horvatinčić ga je, valjda, pitao kako je, a Jelavić mu je rekao “pa onako, a kako si ti?” - Vrijeme je lijepo, plovi se, ali zabavu su mi ukrali neki Talijani. Oštetili mi elisu

Davor Jelavić, zagrebački ministar prometa, priznaje da ga je Horvatinčić nazvao odmah nakon što je ubio Talijane. Ali nije ga, kaže, zvao kako bi zatražio neki savjet ili uslugu, nego da su razgovarali onako bez veze. Horvatinčić ga je, valjda, pitao kako je, a Jelavić mu je rekao “pa onako, a kako si ti?” - Vrijeme je lijepo, plovi se, ali zabavu su mi ukrali neki Talijani. Oštetili mi elisu.- A što ćeš, događa se!, umirio ga je Jelavić, koji objašnjava da “nema ništa čudno u pozivu jer se oni znaju više od 40 godina, a skupa su išli i na omladinske akcije”.

Jurčić gledao Barcelonu

Potpuno kontrolirao igru čekajući da padne i treći gol

Kruno Jurčić jako se naljutio na novinarske kritike nakon što je skoro ostao bez Lige prvaka i rekao im da je “Dinamo kontrolirao igru”. Ipak ne u potpunosti. Treći gol nažalost nije pao.

Novac u karniši

Ostao bez skoro milijun kuna jer nije vjerovao bankama

Behader O. (46) ne vjeruje bankarima pa je tako skoro milijun kuna radije čuvao u karnišama. Kamata nije neka, ali barem je bio svoj na svome. Sve dok se u njegovu kuću u Sesvetama nisu ušuljali lopovi. Da im olakša posao, Behader je lopovima ključ od kuće ostavio ispod otirača. Možda Behader ne bi ostao bez love da je novac sakrio na neko skrovitije mjesto. Recimo, ispod otirača.

Turbo ekskluziva!

Merkel Sanaderu nudila svoje kancelarsko mjesto

Ivo Sanader tvrdi da njemačka predsjednica vlade nije tražila njegovu ostavku. Iz Banskih dvora, kaže, nije otišao zbog Angele Merkel i tako s gnušanjem odbacio špekulacije prema kojima mu je upravo ona naredila da se povuče nakon što je saznala za njegove mutne poslove oko Hypo banke. Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović za HTV je izjavio da mu je Sanader rekao kako Angela Merkel ne samo da nije tražila njegovu ostavku već ga je, kad je napustio Banske dvore, tražila da se vrati i da ostane premijer. A mi ekskluzivno doznajemo da mu je Merkel ponudila i mjesto predsjednika njemačke vlade kad je konačno shvatila da se Sanader ne misli više baviti onom hrvatskom.

Komentara 3

Avatar seneka
seneka
15:48 25.08.2011.

Ovo zadnje zanemarite,bunika je bila kod novinara u pitanju, A šta se tomeka tiče,čujem da mu jahta nije 3 godine registrirana,pa to je on krao drito iz proračuna,pa to treba sve polit petroljem i užgat. Mislim jahtu,a ako baš inzistirate i navigatora . I šta on ima časkat s onim drugim mufljuzom u trenutku dok talijani umiru. Ma tu ima krivih 10.-ak osoba ,ako bi se mogli tako nazvati.

TO
Toni50
16:31 25.08.2011.

nema ništa čudno u pozivu jer se oni znaju više od 40 godina, a skupa su išli i na omladinske akcije.. Što je danas u svakome slučaju samo za osuditi od novinara. Jel je time dokazano da je bio Titovv omladinac= fuj fuj ; umjesto da je bio antikomunist biciklist i anti fašist kao Marko koji kara ili zajedno kara-marko ...

OB
-obrisani-
17:23 25.08.2011.

@ Toni50 \"nema ništa čudno u pozivu\" --- Niti najmanje. Eto, i ja svaki puta kada gliserom ubijem par ljudi sjednem i malo proćakulam sa prijateljima preko mobitela dok oko mene plutaju odsječeni udovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?