Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.08.2010. u 12:00

Ministru Šukeru, koji pokušava zakrpati proračun, mora da je srce od same ideje – zadrhtalo.

Branko Lustig, poznati filmski producent, iznio je prijedlog prema kojem bi o trijumfalnoj akciji Oluja trebalo snimiti hollywoodski spektakl. Scenarij još nema, ali već vidi Ivu Gregurevića kao “genijalnog Tuđmana”, Višnjića u ulozi generala Gotovine, a sve bi režirao Veljko Bulajić jer “ima osjećaj za golemo”. Golem bi bio i budžet jer Lustigu za hollywoodski napad na Knin treba – sto pedeset milijuna dolara. Ministru Šukeru, koji pokušava zakrpati proračun, mora da je srce od same ideje – zadrhtalo.

Penzići žele funkciju ministra policije
Silvano Hrelja, predsjednik HSU, nije još niti skočio, a već je rekao hop, odnosno – MUP. Njegova stranka umirovljenika već se vidi na vlasti i u budućoj vladi želi mjesto – ministra unutarnjih poslova.

Bošnjaković imenovan u vijeće ukinute agencije
Dražen Bošnjaković, ministar pravosuđa koji obožava kršiti zakon o sigurnosti prometa kako bi mogao uživati u ljepoti krajolika pri brzini od 140 kilometara na sat, imat će ubuduće manje vremena za brzu vožnju. U samo jednom danu imenovan je, kako javlja Globus, u sedam raznih Vladinih tijela, među kojima i u Upravno vijeće Agencije za posredovanje nekretninama. Neobično je pritom što je tu agenciju – Vlada ukinula prije deset dana.

Terezin ministar obrane i malih kredita
Tereza Kesovija, pjevačka legenda, ničim izazvana, osjetila je potrebu zaštititi bivšeg ministra obrane Gojka Šuška. Kako možete Gojku oduzeti ulicu koja nosi njegovo ime? – pita se pjevačica i potom objašnjava motive za grlenu obranu ministra obrane. Tereza Kesovija se davne 1994. godine, “kada joj nijedan političar nije htio pomoći”, obratila Šušku riječima: “Daj mi, molim te, da ja nešto malo kupim, na nekakav kredit, ako može.” Rečeno – učinjeno. Šušak je smjesta nazvao direktora PBZ Katičića i sredio joj “mali” kredit od dvjesto tisuća tadašnjih njemačkih maraka. Dvjesto tisuća razloga za vječnu zahvalnost.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
krilnik2
16:34 12.08.2010.

Edi, napad na Knin se dogodio 1991 ako nisi znao!

PG
praseca gripa
14:27 12.08.2010.

Zasto ovaj novinar ne pise za kakve zute novine? Ovo se ne da provarit!

OB
-obrisani-
23:13 12.08.2010.

Veljko Bulajic,stvarno svjez i posten reziser za takav film.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?