Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETO POZNATIH Hloverka Novak-Srzić još ovaj tjedan radi, a zatim kreće u rodni kraj na odmor

Hloverka: Kupanje čeka Makarsku

inv-hloverka-txt.jpg
import
01.08.2006.
u 17:28

Cijelu smo televizijsku sezonu Hloverku Novak-Srzić u kasne noćne sate viđali svaki drugi tjedan u “Otvorenom”, a sad je već četvrti tjedan za redom u predvečerje susrećemo svaki drugi dan u “Malom mistu uživo”. Dok ljeto i nesnosne vrućine mnoge usporavaju i umrtvljuju, na HTV-ovu autoricu sve djeluje posve drukčije.Vidi se to i na ekranu. Gdje god dođe, poletna je i radišna. Umoru ni traga. – Pa zahvaljujući “Malome mistu” obišla sam neka mala mjesta u koja inače nikada ne bih stigla doći. I zato radeći uživam – kaže Hloverka.

I kako to mora biti kad se rade dnevne emisije uživo – slijede ranoposlijepodnevni pregledi unaprijed snimljenih reportaža, sastanci s urednicima, ostalim voditeljima, snimateljima i svim drugim članovima ekipe. Nakon emisije prepričavaju se dogodovštine i naznačuje scenarij sutrašnjeg javljanja te se, kaže Hloverka, spavati ide prilično rano, između 21 i 22 sata. Ipak u protekla tri i pol tjedna u more nije ni zakoračila.

– Kupam se samo u svojoj rodnoj Makarskoj, na jednoj meni dragoj plaži. To je navika od koje ne odustajem. I zato kupanje čeka 5. kolovoza kada se cijela obitelj okuplja u Makarskoj. Do tada se sa suprugom koji je još u Zagrebu, s kćeri na Visu i sinom koji je jedini s bakom i djedom u Makarskoj o svemu dogovaram brojnim - sms porukama.

Želite prijaviti greške?