Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
144 19°C
  • kumajela:

    Prvi maj Kuma Jela slavi radno. Danas sam posadila dvije vreće sjemenoga krumpira (starinska primorsko-lička sorta). sutra to treba poravnati grabljicama. Zatim malo sijadbe, onda u cvjetnjak i slušati kakoptičice čavrljaju. Navečer, ako Bog da, bacim malo oko na internet, ... prikaži još!, da vidim tko što u svijetu i u nas govori odnosno baljezga. I na kraju izmolim jednu krunicu za Domovinu i sve koji su Božji.

  • jamama:

    E Darkec, Darkec, imam nekoliko stvari za istaknuti - da li ste imali sreću pa sobno upoznali don Grupišića i prečasnog Rebića ? ja jesam i samo VAm omogu reće da su ni jedni od najvećih intelektualaca u RH. Dajete ... prikaži još!te Darkec navratite nedjeljom u katedralu na misu u 18 sati i slušajte prečasnog Rebića kako propovijeda. Ako ih i nije delegirala Crkva, vjerujem da su oni jako dobro odvagali prije pristanka za biti u socijalnom savjetu. Darkec zar stalno morate tražiti nove žrtve po kojima ćete prosipati svoju mržnju naspram Crkve ? DAjte odmorite malo, nađite si druge teme.

  • crna vrana:

    Dva svečenika - intelektualca od formata u Predsjednikovom socijalnom savjetu. Iako bez ikakvih ustavnih ovlasti u tom području, nije loše da ga takvi savjetuju, nebi li ga prosvijetlili.