Prijavite se
Prijavite se
Gourmet - Večernji.hr
2
8°C
HRVATSKA
BiH
Vijesti
Hrvatska
Crna kronika
Svijet
Američki izbori
Zanimljivosti
Kućni ljubimci
Hrvatska kakvu trebamo
Kupujem hrvatsko
Rukometni SP
Sport
Nogomet
HNL
Strani nogomet
Reprezentacija
Liga prvaka
Domaći nogomet
Košarka
Tenis
Rukomet
Hokej
Automoto
Borilački sport
Vaterpolo
Na rubu
Ostali
Večernji TV
Zagreb
ZG Vijesti
Županija
ZG Život
Showbiz
Zvijezde
Estrada
TV
Hollywood
Večernjakova ruža
Lifestyle
Zdravlje
Ljubav & veze
Moda & ljepota
Kućne čarolije
Putovanja
Slano & slatko
Turistička patrola
Biznis
Kompanije i tržišta
Poduzetništvo & karijere
Gospodarstvo
Potrošač
Gospodarstvenik godine
Poslovna 2021.
Mentorstvo među ženama
Raiffeisen Future Boost
Tech/Sci
Tehnologija
Gadgeti
Znanost
SMART
Auti
Kvaliteta goriva
Vozi EKO
Kultura
Film
Igre
Glazba
Kazalište
Knjige
Vizualna umjetnost
Kratka priča
Dani satire
Blogosfera
Lokalni.hr
Premium
Analize i intervjui
Sport premium
Kultura premium
Život i stil
Kolumne
Više rubrika
Vijesti
Rukometni SP
Sport
Večernji TV
Zagreb
Showbiz
Lifestyle
Biznis
Tech/Sci
Auti
Kultura
Blogosfera
Lokalni.hr
Premium
Pretplata
Poslovni.hr
Ordinacija.hr
Diva.hr
VP
Living
DIGITALNA HRVATSKA
Moja Hrvatska
Kuharica
Stara i nova jela - kako skuhati kaštradinu, a kako juhu od kikirikija
Odlična metoda
Mladi kuhar otkrio - ovako se rade najbolji prženi krumpirići kod kuće
PROMO
Doručkujmo zajedno: sve prednosti zdrave navike doručka za cijelu obitelj
Tradicionalno jelo
Isprobajte recept za zapečeni grah koji će oduševiti cijelu obitelj
Dobre vijesti
Pojačanje s Kvarnera: Opatijski restoran Navis i konoba Zijavica odsad su dio ugledne JRE obitelji
Mmm...
Muškarac otkrio genijalnu metodu za jedenje palačinki - ovo morate probati!
Najčitanije
Najnovije
Kuharica
Stara i nova jela - kako skuhati kaštradinu, a kako juhu od kikirikija
Odlična metoda
Mladi kuhar otkrio - ovako se rade najbolji prženi krumpirići kod kuće
4903 prikaza
PROMO
Doručkujmo zajedno: sve prednosti zdrave navike doručka za cijelu obitelj
50 prikaza
Tradicionalno jelo
Isprobajte recept za zapečeni grah koji će oduševiti cijelu obitelj
54333 prikaza
Dobre vijesti
Pojačanje s Kvarnera: Opatijski restoran Navis i konoba Zijavica odsad su dio ugledne JRE obitelji
1413 prikaza
Zastrašujuće
Žena ispričala iskustvo s kliničkom smrti: 'Umrla sam na 37 sekundi i vidjela sve što se događalo oko mene'
35045 prikaza
Zanimljivo
Je li seks bolji ujutro ili navečer? Stručnjaci imaju odgovor
11587 prikaza
Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
9517 prikaza
Kuharica
Stara i nova jela - kako skuhati kaštradinu, a kako juhu od kikirikija
6063 prikaza
Loše strane Brexita
Britanka ostala zgrožena kad su joj rekli koliko još carine mora platiti za kaput iz EU
5554 prikaza
gurmanska hrana
U “Grofu” se spremaju narodna, tradicijska jela kakva su kuhale naše bake
Viralni recept
Recept za pečeni krumpir 'srušio' internet: Ova metoda i začini spoj su koji čine savršenstvo
Super recept
Danas je Svjetski dan marcipana, a vrlo jednostavno možete ga pripremiti u svoja četiri zida
Mmmm...
Klasičan nedjeljni ručak: Aromatizirajte pile i ispecite ga po ovim uputama - ispast će odlično
Preporučujemo
Još iz podrubrike
Fino i brzo
Ovog vikenda zasladite se medenim kockama: Desert koji se u trenu napravi - i nestane
Popularni desert
Čokoladne kuglice za vrući napitak pravi su hit na društvenim mrežama: Napravite ih kod kuće za tren
Bolja opcija
Kiselo vrhnje možete napraviti vrlo jednostavno kod kuće - treba vam 3 sastojka
5
ukusna hrana
Restoran Lončić: Otvorili smo usred lockdowna, svi obožavaju naše sarme, variva i zagrebački odrezak
2
Samo desetak minuta...
Kremasti Buffalo umak: S njim će i sirovo povrće biti hrana kojoj se veselite!
Iskustva poznatog kuhara
Mladi chef Filip Horvat: Zašto me zaintrigirao rum clairin s Haitija, piće iz lokalnih mini destilerija
Puno različitih odgovora
Korisnica Twittera podijelila fotografiju jela i pokrenula raspravu: Kako vi zovete tjesteninu s mesom?
26
Fino, a zdravo
Niste raspoloženi za dugo kuhanje? Za ručak ili večeru pripremite brzinsku tjesteninu s tunom
Zanimljive činjenice
Danas je svjetski dan šampanjca: Znate li kako je nastalo ovo piće za svečane prilike?
Iskustva poznatog kuhara
Blagdanske delicije iz ‘Theatriuma’: Sada i gost može dovršiti svoje jelo
Učitaj još