Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kendall Ryan

Prljava divna požuda

prljava divna požuda
01.12.2016.
u 00:00

Kylie je izgubila povjerenje u muškarce. Posljenji muškarac s kojim je bila odigrao je ping-pong s njezinom maternicom i ostavio je s djetetom na sisi. Sad je njezin mali sin jedini muškarac za kojega ima vremena, iako joj seks i intimnost nedostaju više no što bi željela priznati. Otvoriti srce prema mladiću koji je najpoznatiji po seksu na brzaka i opuštenom životnom stilu vjerojatno je najgora ideja koju je ikada imala. No, Pace joj je želio dokazati da dobri muškarci još uvijek postoje, a zbog slatkog način na koji se bavio njezinim sinom poželjela je povjerovati u njegovu tvrdnju... no, može li stvarno povjerovati da su njegovi dani neobavezne zabave prošli?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije

posljednji poljubac
Karen Robards

Posljednji poljubac

Dr. Charlotte “Charlie” Stone posvetila je svoju karijeru psihijatrice istraživanju najmračnijeg teritorija: srca i umova serijskih ubojica. Za taj je posao ona jedinstveno pogodna, zahvaljujući tajnom talentu koji joj daje neobičnu prednost – Charlie može vidjeti mrtve ljude, one čiji joj se izmučeni duhovi obraćaju za pravdu koju im jedino ona može osigurati. Taj blagoslov – ili prokletstvo – Charlie daje moć da pronađe i uhvati psihopate i ubojice. Također, njezin je ljubavni život preokrenuo naglavačke, uvukavši je u beznadno strastvenu vezu s duhom karizmatičnog lošeg dečka Michaela Garlanda, koji odbija napustiti ovaj svijet. No za romantiku s njezinim nadnaravnim udvaračem nema mnogo vremena kada ubojica zakuca na Charliena vrata u obliku prestrašene mlade žene koja bježi od opasnog manijaka. Spasivši njezin život, Charlie se nalazi na nišanu sadističkog predatora pod nadimkom “Gingerbread Man”, koji je zloglasan po tome što svojim žrtvama manipulira kao pijunima u smrtonosnoj igri šaha. A sada je kraljica koju se taj psihopat namjerio zatočiti upravo Charlie. Kada odbije igrati njegovu igru, još će se više nevinih života naći u opasnosti. Kako bi mogla parirati tom lukavom, izopačenom protivniku, Charlie će morati uporabiti sva svoja znanja i stručne vještine. Ali unatoč tomu što joj njezin vragolasti “anđeo čuvar” – da ne spominjemo njezinog najdražeg federalca od krvi i mesa, Tonyja Bartolija – čuva prekrasna leđa, prestravljujući cerek Gingerbread Mana mogao bi biti posljednje što će Charlie ikada vidjeti.