Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.11.2010. u 12:00

U nadahnutoj propovijedi fra Kožul je upozorio da za oporavak našeg posrnulog gospodarstva nije dovoljno samo raditi, već je potrebno – moliti. MMF još nije komentirao novu mjeru za izlazak iz krize.

Smiljan Kožul, autor knjige o egzorcizmu i karizmatik koji u crkvi sv. Križa u Zagrebu već godinama organizira duhovne obnove, ozdravljuje bolesne i istjeruje demone, odlučio se aktivnije uključiti u složenu društvenu zbilju. Tako je u župnoj crkvi u Jasenovcu održao misu za oporavak gospodarstva u RH. U nadahnutoj propovijedi fra Kožul je upozorio da za oporavak našeg posrnulog gospodarstva nije dovoljno samo raditi, već je potrebno – moliti. MMF još nije komentirao novu mjeru za izlazak iz krize.

Građevinski bum u Primorskom Dolcu

Božidar Kalmeta, unatoč svim mjerama štednje, odobrio je gradnju nove sportske dvorane u općini Primorski Dolac. Tako će općina u Dalmatinskoj zagori od jedva tisuću stanovnika dobiti dvoranu za 250 gledatelja po cijeni od dvanaest milijuna kuna. Iz Splita jamraju da se za taj novac mogu izgraditi tri dvorane, što je naljutilo Božu Vidića, načelnika Dolca, koji se pita: A što će Splitu Arena od milijardu kuna koja zjapi prazna?

Sanader se pohvalio stavljanjem kamenjara u funkciju

Ivo Sanader ‘nije kriv’ za čvor Vučevica, posve neisplativ izlaz s autoceste Zagreb – Split na kojem šest blagajnika u tri smjene radi za samo šezdesetak vozača dnevno. Čvor vodi u selo Dugobabe, odakle potječu Sanaderi, a sad odgovornost za njegovu gradnju pokušava preuzeti Ante Sanader, aktualni župan splitsko-dalmatinski, rođen u spomenutom selu. ‘Ivo s tim nema veze jer sam se ja zauzimao za to’ – pokušava nas uvjeriti u svoju moć Ante Sanader, dodajući da je osamdeset milijuna kuna uloženih u čvor Vučevica bilo preduvjet ‘stavljanja kamenjara u funkciju’, a mi mu se ‘možemo rugati’. A zapravo se ruga on nama.

Put putujemo da s puta na put skrenemo

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, na godišnjem skupu ekonomista poručila je da smo ‘na putu da stignemo na put izlaska iz recesije’. Ako put vodi do puta, to znači da moramo skrenuti na prvom raskrižju.

Ključne riječi

Komentara 9

AN
ana
13:58 11.11.2010.

Hoor dušo, kad već ništa ne znaš, da bar šutiš. Ne samo da bi se trebalo intenzivno moliti, nego i meditirati- sva pozitivno usmjerena energija u jednom pravcu mora donijeti promjenu - sve je to fizika.

KU
kumajela
15:53 11.11.2010.

Treba moliti i težiti kdobromu. Treba se kloniti zla u riječima, mislima i djelima. Svaku ružnu misao treba odagnati od sebe, napasti koje more čovjeka. Hoor, pokušaj misliti dobro, na dobro, željeti dobro, odbaciti mržnju....

OB
-obrisani-
18:48 11.11.2010.

hoor Smiljan Kožul drži u Novom Zagrebu, u Sigetu mise za obiteljsko stablo. Mislim svakog zadnjeg utorka u mjesecu.....navrati,nije teško. Ako nisi katolik, onda razumijem tvoju mržnju. pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?