Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Drpići tražili broj 69 na dresu

09.02.2009.
u 13:52

Nives Celzijus predložila je svom suprugu nogometašu broj 69 na dresu njegova novog kluba, KSC-a. Dino se složio. Složio se i klub, ali nije vodstvo Bundeslige.

Hamburški Bild, najpopularniji njemački i najtiražniji europski dnevni list, koji dnevno čita 11,5 milijuna ljudi, ne prestaje zabavljati publiku zgodama iz života hrvatskog nogometaša Dina Drpića i njegove atraktivne supruge Nives Celzijus, para koji su nazvali Beckhamovima pokrajine Baden-Württemberg.

Novinari Bilda razgovarali su s Nives u VIP-loži stadiona Wildpark tijekom utakmice Karlsruhea i HSV-a, koju je na ljestvici ugrožena domaća momčad na kraju uspjela dobiti 3:2 preokrenuvši 2:0 vodstvo Petrićeve momčadi.

- Dino i ja izabrali smo zajednički broj 69 za njegov dres. Nažalost ga Dino ipak ne može nositi - rekla je Nives, koju Nijemci predstavljaju kao hrvatsku pjevačicu i top-model.

Nakon što je u tekstu precizno objašnjena seksualna aluzija na broj 69, Drpićev menadžer Kristijan Milan Lopac objasnio je kako je tekla čitava procedura.

- Brzo smo se dogovorili s KSC-om. U klubu su ideju prepoznali kao izvrsnu propagandnu priliku. Nažalost, iz nadležnog organa vodstva lige (DFL) odbili su službeni klupski zahtjev.

Nakon toga ide izjava Holgera Hieronymusa, direktora bundesligaškog natjecanja:
- Zamolili smo Karlsruhe za niži broj, čisto iz tehničkih razloga, u svrhu veće jasnoće i jednostavnosti.

Drpiću tako nije preostalo ništa drugo doli preuzeti dres s brojem 11, najnižim raspoloživim.

Nijemci završavaju članak slikovitim detaljem iz VIP lože.
"Nakon utakmice Dinina je Nives namazala usne Melemom, hrvatskom grožđanom mašću, i rekla:
- Sad su savršene za ljubljenje!
Onda se spustila pred svlačionicu i nagradila Dinu strastvenim poljupcem. Tko zna što je slijedilo kasnije...".

(Totalsport)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?