Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ NEMA SREĆE

Dječak s ružom opet promašio Megan Fox

29.06.2009.
u 16:38

Jedanaestogodišnji Harvey Kindlon, identificiran kao dječak koji je na londonskoj premijeri filma "Transformers 2" pokušao darovati žutu ružu lijepoj glumici, još jednom nije uspio upoznati Megan Fox.

Nakon što je svijet obišla fotografija na kojoj on pokušava u gužvi dati cvijet glumici, a ona zasljepljena bljeskalicama gleda na drugu stranu i uopće ga ne vidi, tvrtka Kodak pokrenula je potragu i uspjela pronaći dječaka.

Stavili su ga na zrakoplov za New York, gdje je Megan trebala gostovati u emisiji "Today Show" u sklopu promocije filma, i nadali su se da će ga uspjeti izvesti pred glumicu.

Međutim, iznenadna smrt Michaela Jacksona poremetila je sve planirane emisije, pa je i Today Show pokrivao odlazak kralja popa i Megan se vratila u Los Angeles neobavljena posla.

A mladi Harvey je opet izvisio, između ostalog i zbog nemara ljudi iz Kodaka, koji se nisu ni potrudili s voditeljima "Today Showa" dogovoriti oko njegove pojave u emisiji; da su znali da on dolazi, sigurno bi se potrudili da bar na tren njegov susret s Megan Fox ubace između vijesti o Jacksonu...

prethodni članak: Tko je dječak koji je Megan Fox htio darovati ružu?

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?