Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.05.2010. u 12:00

Treba li Radeljaku, koji je “bez imovine” i živi od ispodprosječne mirovine, odrediti socijalnog radnika i dodijeliti mu novčanu pomoć?

Josip Dikan Radeljak toliko je siromašan da ne mora plaćati ni “krizni porez”. Proizlazi to iz izjave njegova odvjetnika Hrvoja Čipćića Bragadina, koji na sudu dokazuje da siroti Dikan nema imovine te da živi od tisuću i pol kuna mirovine. Prema pisanju 24 sata, Čipćić želi dokazati da Radeljak ne može platiti rušenje bespravno sagrađenog stana na Cvjetnom trgu. Treba li Radeljaku, koji je “bez imovine” i živi od ispodprosječne mirovine, odrediti socijalnog radnika i dodijeliti mu novčanu pomoć?

Umirovljenik iz Osijeka u Sarajevu nastavlja karijeru

Ante Đapić (52), osječki umirovljenik, nije zadovoljan mirovinom od devet tisuća kuna pa najavljuje politički come back, ali u BiH. Đapić vjeruje da je baš on “odličan izbor” za člana Predsjedništva BiH.

Osam godina na sudu branili čast mrtve životinje

Ljubomir Smrdnić pohvalio se da je nakon osam godina sud nepravomoćno oslobodio njegova magarca Đinu svake odgovornosti. Magare koje je umrlo ne dočekavši presudu optuženo je da je na Smrdnićevu imanju u Blaževdolu, ničim izazvano, ugrizlo djevojčicu. Sud je utvrdio da je Đino bio vezan i ograđen, a da su ga djeca gađala kamenjem, tukla i vukla za uši. Koga bi trebalo povući za uši zbog osam godina dugog suđenja mrtvom magarcu?

Policija treba slati građanima pozive za registraciju


Ante Novak, makarski dogradonačelnik, svojom izjavom da “novinare triba pobit’” izazvao je opravdani bijes sedme sile, što nije uspjela umanjiti ni njegova kći Hloverka Novak-Srzić tvrdeći da njezin otac to nije i ne bi rekao jer je i ona novinarka. Nitko zasad nije demantirao ostale izjave Ante Novaka, za kojeg je policija utvrdila da već punih šesnaest mjeseci vozi neregistrirani audi A6. Novak je tim povodom izjavio kako “nikad nije vodio računa o registraciji”, a nije izdržao pa se požalio i na policiju jer “policija je meni tribala javit da je registracija istekla”. Treba li i zaboravne policajce “pobit’”?

Komentara 8

MI
mitar
13:16 26.05.2010.

Jos ce se organizovati i humanitarni koncert za njega i njegove silne rospije

KU
kumajela
15:03 26.05.2010.

Gdje je sad taj magarac da ugrize i ritne (barem simbolično) ovakve kao što su đapići i radeljaki.

Avatar neugodan
neugodan
12:18 26.05.2010.

sta bi dao da netko razbije ovog radeljaka i sve njemu bliske osobe!!! Ovakvu drskost i snobizam nisam vidio vec jako dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?