Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Davor Šuker kupio elitni stan u Opatiji

06.04.2009.
u 17:26

Proslavljeni hrvatski nogometaš Davor Šuker novi je stanovnik Opatije, potvđeno je na druženju bivšega nogometnog reprezentativca s dječacima iz nogometnog podmlatka NK Opatije u ponedjeljak, kojem je prisustvovao i gradonačelnik Opatije Amir Muzur. Mali Opatijci okružili su najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, a on je dajući autograme ukratko objasnio što ga je nagnalo da se prikloni Kvarneru kao svome novom stalnom mjestu boravka.

- Opatija mi se oduvijek jako sviđa, obožavam more i tijekom karijere uvijek sam nastojao biti što bliže moru - rekao je Davor koji je već nekoliko mjeseci ponosni vlasnik luksuznog stana u Opatijcima dobro poznatoj vili Porthaim.

Vila od nekih 900 četvornih metara nalazi se u blizini hotela Ambasador, a prije nekoliko godina kupila ju je i obnovila tvrtka u vlasništvu porečkog poduzetnika Dražena Golemovića. Vila na pet etaža ima više luksuznih stanova veličine od 180 do 200 kvadrata i radi se o nesumnjivo dobrom poslovnom potezu nogometaša s očito razvijenim osjećajem za biznis.

Inače, među Opatijcima vijest o novoj poslovnoj investiciji proslavljnog nogometaša i bonvivana koji se već nauživao Španjolske, Engleske, Italije... nije prevelika novost jer je cijela transakcija obavljena, prema nekim informacijama, već prije godinu dana. No u ponedjeljak su i Davor Šuker i gradonačelnik Amir Muzur iskoristili priliku da opatijskoj i hrvatskoj javnosti i službeno obznane činjenicu da Šuker postaje stanovnik "stare dame hrvatskog turizma".

Muzur u ovome sigurno prepoznaje priliku za dodatnu afirmaciju Opatije kao poželjnog turističkog odredišta, a Davor Šuker sigurno na Kvarneru neće biti osamljen jer će mu “susjedi” biti i Janica Kostelić, Ivan Ljubičić i mnoga poznata imena.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?