Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna knjiga puna erotike i skandala

Danielle Lloyd uznemirila engleske nogometaše

13.02.2009.
u 18:39

Danielle Lloyd, engleska Nives Celzijus, odlučila je zapapriti život engleskim nogometašima u svojoj knjizi u kojoj otkriva sve prljave tajne koje su ti zgodni i bogati dečki dijelili s njom u postelji. Prsata starleta i bivša Playboyeva zečica raspisala se u svom uratku o nogometašima Teddyu Sheringhamu, Jermainu Defou, Marcusu Bentu, pa čak i o aktualnom svjetskom prvaku F1 Lewisu Hamiltonu, što je njih pogodilo u živac i sa strahom očekuju kad će knjiga doći na police knjižara.

– Knjiga će sadržavati mnogo inkriminirajućeg materijala, a njezino sudjelovanje u nekim od skandala bit će samo dio tema, baš kao i sve što se događalo iza svjetala pozornice – otkrio je glasnogovornik atraktivne novopečene spisateljice, ne želeći pritom otkriti točan datum izlaska knjige.

No šuška se da bi knjiga radnog naslova “X – rated autobiography” trebala izaći u listopadu, a neki od ulomaka već su procurili u javnost pa su se mnogi njezini bivši ljubavnici već počeli opravdavati po britanskim medijima da je sve to hrpa laži i gluposti.

– Žene koje to rade nemaju nimalo samopoštovanja. Spavati s nogometašima samo zato da to kasnije dobro unovče – pa to je sramota, no Danielle očito nema nimalo srama! – oglasio se uznemirni nogometaš Teddy Sheringham. On je jedan od bivših ljubavnika koji je sjedio u žiriju kad je Danielle – gle čuda! – osvojila titulu misice Velike Britanije. Teddy je bio prvi u nizu nogometaša što ih je starletica odvukla u krevet, a danas je u sretnoj vezi s DJ Ironikom, s kojim je zaručena od kolovoza prošle godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?