Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STALNI POSJETITELJ

Cristaino Ronaldo zavodi na Facebooku

30.03.2009.
u 13:12

Posjetiteljice Facebooka, upozoravamo vas: ako vas na Facebooku zaskoči izvjesni Cristiano Aveiro i traži da ga dodate na listu prijatelja, znajte da se radi o "zloglasnom" zavodniku Cristianu Ronaldu...

Naime, taj nogometaš Manchester Uniteda nastupa s dobro poznatim "opasnim" namjerama. A budući da su ga provalili, u zadnje se vrijeme sve više prebacuje na MSN messenger, na kojemu se predstavlja riječima "Bok, ja sam Cris, kako si?"

Kako javlja Sunday Star, 25-godišnji Portugalac koristi se uslugama rođaka Nuna. Kad u nekom lokalu ugleda zgodnu curu, šalje Nuna da pribavi e-mail adresu, koja može poslužiti kao "ulaz" za njezin profil na Facebooku ili na MSN-u. A većina mladih djevojaka u Engleskoj služi se barem jednim od tih servisa.

Ako se pokaže da dotična djevojka ima račune na Facebooku ili MSN-u, Cristiano joj se diskretno obrati, a tijekom razgovora joj pošalje i nekoliko fotografija u kojima pokazuje svoju sportsku figuru. I kad gospođica nasjedne, pozove je u svoju vilu u Cheshireu na zabavu ili na kupanje.

- Ronaldo obožava čavrljati s djevojkama na internetu. Poslije treninga, odlazi kući, sjeda za računalo i spaja se na mrežu – ispovjedila se novinama jedna od "žrtava" Portugalčevih pohoda.

- Često me poziva kući na tulum s njime i prijateljima, a znam da isto čini i s drugim djevojkama, jer je stalno napaljen. I šalje fotografije na vlastitu inicijativu, ne treba ga moliti. Nema sumnje, zgodan je to dečko i ima lijepo tijelo, ali je vrlo tašt i misli samo na jednu stvar – dodala je jedna od nogometaševih simpatija.

(TotalSport)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?