Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NINA MORIĆ Fabrizio se ni za što ne osjeća krivim

Corona: Nina i ja smo se bolesno voljeli

19.01.2009.
u 16:02

Nina nije pokušala samoubojstvo zato što sam ja fotografiran s drugom ženom, niti sam ostavio Ninu zbog Belen Rodriguez, izjavio je u intervjuu za Red Carpet Nove TV Fabrizio Corona, bivši suprug Nine Morić.

Niječno je odgovorio na pitanje osjeća li se krivim za to što se dogodilo Nini, jer smatra da se krivnja uvijek dijeli.
– Vjerujem da će nas uvijek vezati velika ljubav i da neće nestati, ali to je bolesna ljubav od koje ne možete lijepo živjeti – objasnio je Fabrizio u istom intervju prirodu svog odnosa s bivšom suprugom, a osvrnuo se i na svoju novu ljubav, lijepu Belen Rodriguez s kojom je nedavno napravio nered u hotelu u Parizu, a taj izlet stajao ih je ni više ni manje nego 200 tisuća kuna.

– S Belen mi se dogodila strast u trenutku kada smo oboje bili slobodni – rekao je Fabrizio.

Koliko je Coronin izlet u krevet lijepe Belen dogovoren i je li si Nina zbog toga poželjela oduzeti život, pitali smo njezina strica dr. Slavka Sakomana.

– Nema govora o suicidalnom pokušaju, jer taj dan popila je samo tri- četiri tablete, a ne dvadeset – tvrdi Sakoman, koji se osvrnuo i na Coronin televizijski intervju.

– Na njemu se vidjelo da ni sam ne zna ishod situacije. Birao je riječi, bio je suzdržan, imao je poštovanja prema Nini i djetetu. Ipak, bez obzira na to, sve mi se manje sviđa i mislim da njihov brak ima male šanse – kazao je dr. Sakoman, koji se posljednjih dana brinuo o Nini.

U obiteljsko gnijezdo u Zagrebu Ninu je, otkriva Sakoman, dovezao privatni vozač. U nekoliko dana boravka posvetila se sebi te je svakodnevno odlazila na tretmane ljepote, a za to vrijeme sina Carlosa je u Milanu čuvala njezina majka.
– Prebrodit će Nina to uz našu pomoć. Za Novu godinu je i mali bio kod nas. Zaštićen je od svega – rekao je dr. Sakoman.

Nina Morić uskoro će se na talijanskoj televiziji pojaviti i kao sudionica šoua Farma, a već danas će u Italiji prošetati modnom pistom na prvoj reviji nakon kraha. Ostaje samo da vidimo hoće li se, prema Sakomanovim predviđanjima, jednako brzo kao na pistu vratiti i u normalan život.

Želite prijaviti greške?